Kubrademirli Merhaba hanımlar hastane çıkışı için bebeğin isminin yazılı olduğu bir takım yaptırmak istiyorum aranızda yaptırıp memnun olduğunuz bir site var mı her yere de güvenemiyorum
edadm Kubrademirli ben trendyoldan yaptıracağım canım kokoş tokalar diye bir satıcı buldum hoşuma gitti ürünleri de
Elenora Kubrademirli ben butikbebecik sayfasında yaptırdım memnun kaldım tam fiyat performans ürünü oldu hem uygun hem de istediğim gibi oldu.
babyy__ Kubrademirli kuzum bende arıyorum instagramdan buldum facer.baby die burdan alışveriş yapan var mı acaba
nurcakar03 Kubrademirli ben insta.bebe.giyim var çok kaliteli duruyor ürünleri ordan almak istiyorum bakacağız artık
umutunannesi2023 edadm bende onda yaptirdim instgramdan buldum kendisini whatsaptan siparis olusturdum cok memnun kaldim
Kubrademirli babyy__ sakın o sayfadan alışveriş yapmayın dolandırıcıymış bende fiyat aldım sipariş verecektim sonra başka site açılmış o isimle ilgili herkesten parayı alıp ürünü göndermiyorlarmış o yüzden güvenemiyorum her siteye
Sevval_- Ben daha önce bir arkadaşıma instagramda atölye rakun isimli bir sayfadan yaptırmıştım çok beğenmiştik. Şimdi de kendi bebeğim için sipariş verdim bekliyorum
Kubrademirli Sevval_- teşekkürler canım duymuştum sanki o sitenin adını daha önce şimdi de inceliyim bakıyım inşallah memnun kalırsın sen de
mamacitak asilinannesi_ bende oradan yaptırdım ama henüz gelmedi nasıl kalitesi memnun kaldınız mı sizin siparişinizi kaç gün sonra kargoya verdiler
Merve-GB Kubrademirli Canım ben yaptırdım İnstagram da butikbebecik sayfasından çok da güzel geldiler %100 pamuk kumaş kullanıyorlar ve yastığına kadar yapıyorlar ben 450 tl yaptırmıştım . Öneririm
Kubrademirli Merve-GB sağol canım internet sitesine baktım bayağı seçenek var ve uygun da fiyatları memnunsan bende yaptırırım orada, yastık dediğin sadece kılıfı dimi yastığını biz alıyoruz