YagizAsyaMom sudamlasi kıııız doğurmuşsun ya Maşallah sana kızına 💜 sağ salim evinize dönün ana kız 🤲😍
Arenbebek Canim gazini cikarmak ve wcye gitmek icin ne yaptin ? Bende carsamba sezeryan olucam ama genel gaz sancisi zorluyormus buyuzden ssennden tavsiye bekliyorum :) hayirli olsun bu arada bebisini saglikla buyut canim
sudamlasi Arenbebek teşekkür ederim🌼🤗bi gün önceden 10 dan fazla kayısılı meyve suyu içtim küçük kutulardan, 4-5 litre de su içtim gece tuvalete gittim afedersin🙈ondan baya rahattım kısacası sürekli sıvı beslen doğuma gidene kadar da hurma+su tüket katı gıdaya yönelme
Damlalokum sudamlasi Allah acil şifalar versin yavruna canım çok güzel anlatmışsın rahatladım bende spinal olucam inşallah benimde iğne korkum ve ameliyathane korkum var Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
sudamlasi Damlalokum çok teşekkür ederim inşallah❣️hiç birinden korkma ben korkarak girdim kastım kendimi😒 Ameliyatta yanındaki Dr lar fln sohbet edıyo rahatlatıyo seni hiçbişey anlamıyosun
Haticeozturk sudamlasi hadi ya elif adında birnhasda varmış onunda oğlu olmuş yok.o değil dedim bende ameliyathane ve doğumhane servisine bakmisdim
sudamlasi Haticeozturk ordan çıktık şimdi bulundugumuz yere de kimseyi almıyolar eşim dahi giremıyo🤷🏻
deletedmom734 sudamlasi Hayırlı olsunnn👼💗👼💗👼💗👼💗👼💗👼💗👼💗👼💗👼💗 güle güle büyüt inşallah...sağlıklı akıllı vatana millete hayırlı evlat olsun 💗🐧💗🐧💗🐧 bizlerede dua et😊😚😊😚😊😚😊😚😊😚😊 2 gün sonra sezeryan olacağım bende kızıma kavuşacağım inşallah... hikâyen çok pozitif moral oldu teşekkürler 💗💗
sudamlasi deletedmom734 ayy canım çok teşekkür ederim😍 Darısı sizlere inşallah sağsalim kavuşun🙏🏻seninde hikayeni bekliyorum bebeğinden müsait olursan yazarsın😂
Arenbebek sudamlasi cok ama cok sagol canim dedigin gibi yapicam tecrube cok onemli :))) tekrardan hayirli olsun ❤️
Esra8861 sudamlasi en başta Rabbım den şifa diliyorum, hersey istediğin gibi olsun. Doktorum benımde sezeryana doğru gittiğimi söyledi yüksek oranda. Ama beni kan tutar, ve cok instagramdan video izledim. Çok korkuyorum nasıl orda durcam onlar keserken. 😥
sudamlasi Esra8861 teşekkür ederim😌videoları izlersen tabii ki korkarsın😂anestezi yapıldıktan sonra belden aşağısını hissetmıyosun hiçbir şekilde korkarım hareket ederim diye de korkma benden aşağısını oynatamıyosun bile hiç korkulcak bişey yok
Haticeozturk sudamlasi zormuş canim.ya Hangi semttesin normalde ınsallh tez zamnda.hasdaneden kurtulun başkası varmi hasdanede