sudamlasi Esra8861 teşekkür ederim😌videoları izlersen tabii ki korkarsın😂anestezi yapıldıktan sonra belden aşağısını hissetmıyosun hiçbir şekilde korkarım hareket ederim diye de korkma benden aşağısını oynatamıyosun bile hiç korkulcak bişey yok
Haticeozturk sudamlasi zormuş canim.ya Hangi semttesin normalde ınsallh tez zamnda.hasdaneden kurtulun başkası varmi hasdanede
Haticeozturk sudamlasi birdaki kontrol 14 de egerki Allhim.hasdanede bırakmasın tabi isini hemen halletsin ama.orda olursan ugrarim ınsallh canim ben burda etiket yapmayı bilmiyorum nasıl yapılıyo sadece biri cevap yazınca yanıtla ile yazıyorum
Bebekim sudamlasi güzel anne gözün aydın Rabbim yavrunla seni saglıkla hastaneden yıvana gitmeyi saglık içinde bbüyğtmeni nasip etsin duamız seninlee geçmiş olsunn cokkk
sudamlasi Haticeozturk biz bugün yarın çıkcaz inşallah canım. Etiket yaparken başına @ bu işareti koy öyle yap
Pnarftih Merhaba bende 2 hafta sonra zorunlu Sezeryan yapıcam benim de tercihim spinal anestezi tek korkum o an tansiyonum çıkması yada düşmesi🙈 inşallah kolay atlatırım 🙏🙏
sudamlasi Pnarftih benimde tansiyonum düşmüştü çok heyecanlıydım ama bekliyorlar öyle durumlarda ondan sonra işleme geçiyolar zaten sürekli soruyolar mide bulantın baş, dönmem baş ağrın var mı diye🙂