avannee Halil korkut dağlar baya iyi muayenesi gayet uzun sürüyor ve iki kez muayene oluyorsunuz tek ödeme ile. Ama yinede en iyisi mi bilemem

Slnaycn Bnde bi gidebilsem buradaki doktorum izin verse atacam kendimi Mersin e

avannee anladım ben bır bakayım o zaman bu dedıgıne dedıklerıne yere ona göre ayarlanırım

Cananan baya tavsiye edildi buraya da gidebilirim. Kızlar hepinize teşekkür ederim ya beni öyle aydınlattınız ki🥰🙏🏻

Kevserblt kesinlikle bu doktor çok iyi oğluma gitmiştim çok memnun kaldım 1 saat sürdü 2.hamileliğim yine ona giderim

Slnaycn Ben de Ahmet Işıktana gidiyorum çok iyi bir doktor ve güvenilir gerçekten 😌

dyggul evet kesinlikle öyle canım hülya hanım hala duruyor mu bilmiyorum ama oda çok iyi birisi 💓 hala güzel anıyorum

Slnaycn Evet duruyor çok samimi candan Hülya hanımda ☺️ ben şuan 38+4 haftalığım çatı muayenesinde normal doğuma uygun gördü Ahmet bey normal doğumdan korkmalımıyım

dyggul bende normal yaptım benim için çok güzel bir dogumdu. Korkacak hiç bir şey yok doktoruna güven onlar zaten en uygununu istiyor 💓 sağlıkla gelsin bebisin inşallah

avannee Forum yaşamdan Ümit hocanın önerisiyle Prof Dr Deniz C.Arıkan’a gittim. Özel kliniği var 2 hafta önce fiyatı 950ydi. Ben çok memnun kaldım. Çok Güleryüzlü, detaylı bilgi veren, ilgili bir doktordu. Tavsiye ederim.

avannee merhaba bende mersindeyim Mezitli’de oturuyorum önereceğim çok iyi bir doktor var 🙏🙏🙏 aşırı memnunum