Ilk-annelik avannee aaa benim eşimde akkuyuda çalışacak Allah uzun verırse bizde oralardan ev bakıyoruz ☺️
avannee Ilk-annelik aaa ne güzel bakarsın denk geliriz ve tanışırız malum komşu olacağız bu gidişle 😊
Ilk-annelik avannee özel araç var alıştım bir saatlık hastane yollarına gidip gelmeye ama yakın tercıhım aslında yorulmak istemiyorum artık
avannee Ilk-annelik o zaman olbamed senin açından daha iyi olur ben ailem tarsusta olduğu için tarsusu tercih ettim anneme gittiğim zamanlara denk getiriyorum randevularımı
Slnaycn Nslhn_dyg hiç bilmiyorum canım ama ne kadar istese de değer o doktora 💓 çevremde herkesi yonlendirdim hepsi de çok memnun kaldı
Ilk-annelik avannee anladım ben bır bakayım o zaman bu dedıgıne dedıklerıne yere ona göre ayarlanırım
Slnaycn Nslhn_dyg doğru tercih kesinlikle 💓 başka şehirdeyim ve hiç bir doktora Ahmet bey gibi güvenmiyorum gerçekten
Kevserblt avannee Halil korkut dağlar baya iyi muayenesi gayet uzun sürüyor ve iki kez muayene oluyorsunuz tek ödeme ile. Ama yinede en iyisi mi bilemem
1cocuklumom Kevserblt kesinlikle bu doktor çok iyi oğluma gitmiştim çok memnun kaldım 1 saat sürdü 2.hamileliğim yine ona giderim
avannee Cananan baya tavsiye edildi buraya da gidebilirim. Kızlar hepinize teşekkür ederim ya beni öyle aydınlattınız ki🥰🙏🏻