Merhaba ben halil korkut dağlara randevu aldım ğç hafta sonra gideceğim. Çok övülüyor kendisi ben de yorumlarım

avannee aaa benim eşimde akkuyuda çalışacak Allah uzun verırse bizde oralardan ev bakıyoruz ☺️

avannee özel araç var alıştım bir saatlık hastane yollarına gidip gelmeye ama yakın tercıhım aslında yorulmak istemiyorum artık

@“ilknuraltuntas” muayenehanesi var mezitlide ofisium iş merkezinde. 1000 tl imiş bu arada

avannee muayenehanesi var mezitlide ofisium iş merkezinde. 1000 tl imiş bu arada

Nslhn_dyg hiç bilmiyorum canım ama ne kadar istese de değer o doktora 💓 çevremde herkesi yonlendirdim hepsi de çok memnun kaldı

Ilk-annelik aaa ne güzel bakarsın denk geliriz ve tanışırız malum komşu olacağız bu gidişle 😊

Ilk-annelik o zaman olbamed senin açından daha iyi olur ben ailem tarsusta olduğu için tarsusu tercih ettim anneme gittiğim zamanlara denk getiriyorum randevularımı

Dendi çok teşekkür ederim canım aklımda burası

avannee Halil korkut dağlara gittim çokta memnun kaldım detaylı için

Nslhn_dyg doğru tercih kesinlikle 💓 başka şehirdeyim ve hiç bir doktora Ahmet bey gibi güvenmiyorum gerçekten

avannee Halil korkut dağlar baya iyi muayenesi gayet uzun sürüyor ve iki kez muayene oluyorsunuz tek ödeme ile. Ama yinede en iyisi mi bilemem

Slnaycn Bnde bi gidebilsem buradaki doktorum izin verse atacam kendimi Mersin e