Ilk-annelik Allah kolaylık versin canım tekrar yasanmasin inşallah 🤲 öyle kötü düşünme inşallah çok iyi bir doktora denk gelirsin her şey yolunda ilerler

Slnaycn amin Canm çok Sagol inşallah ben de öyle düşünmeye çalışıyorum 🤲🏻

Ilk-annelik evet canım baya uzak ailem tarsusta yaşıyor ama eşim akkuyuda çalıştığı için taşucuna taşındık.

Ilk-annelik eğer özel aracınız yoksa mersine geliş gidiş de sizi zorlayacaktır. Olbamed hastanesinde ben sadece doktora ısınamamıştım yoksa işinde gayet tecrübeli bir beymiş. Silifkenin çoğu da ona gidiyor.

Amin inşallah canım rabbim bebeişlerimizi bizlere bağışlasın. Çok beğendiğim ve memnun olduğum bir doktordu ama tedavi sürecinde bu şekilde hata yapılması beni yıprattı ama neyse ki tedaviyi bırakınca kendiliğinden oldu 😊🥰

avannee bende. Ekinci global de deniz hoca var deniz arikan di heralde ona gitmiştim detayliya normalde doktorum form yaşam ümit altıntaş. Doktorumdan memnunum. Detaylı ultrasona girmişim gibi her defasında detaylıca inceliyor. Özel muaynayne. Hastanede değil periodontoloji meslegi

Slnaycn mersinliyim tatlım doğumumu Mersin’de yapmak istiyorum (van da yaşıyorum şuanda) düşük tehlikem kalktığında geleceğim sanırım 12. Haftadan sonra Ahmet ışıktan ı çok duydum muayene ücreti ne kadar biliyor musun

Merhaba ben halil korkut dağlara randevu aldım ğç hafta sonra gideceğim. Çok övülüyor kendisi ben de yorumlarım

avannee aaa benim eşimde akkuyuda çalışacak Allah uzun verırse bizde oralardan ev bakıyoruz ☺️

avannee özel araç var alıştım bir saatlık hastane yollarına gidip gelmeye ama yakın tercıhım aslında yorulmak istemiyorum artık

@“ilknuraltuntas” muayenehanesi var mezitlide ofisium iş merkezinde. 1000 tl imiş bu arada

avannee muayenehanesi var mezitlide ofisium iş merkezinde. 1000 tl imiş bu arada

Nslhn_dyg hiç bilmiyorum canım ama ne kadar istese de değer o doktora 💓 çevremde herkesi yonlendirdim hepsi de çok memnun kaldı

Ilk-annelik aaa ne güzel bakarsın denk geliriz ve tanışırız malum komşu olacağız bu gidişle 😊

Ilk-annelik o zaman olbamed senin açından daha iyi olur ben ailem tarsusta olduğu için tarsusu tercih ettim anneme gittiğim zamanlara denk getiriyorum randevularımı

Dendi çok teşekkür ederim canım aklımda burası