Bektas-61 hiç bı belirti görmediniz mi?
Ne zaman doğurucam ben 🤣
-Yigitbebek- hayır belirti bir kenara dursun kanala bile inmemiş 🙄
Ozg_2134 39+3 hiç bir berilti yok şaka gibi🥲
Bektas-61 o zaman sezeryan olsaniza bebek tehlikeye girmesin
-Yigitbebek- var mı artıran😀 ben sıramı bekleyim arkanızdayım😀belirtiniz var mı
inscnmya dün nişan gördüm bugün hafif akıntılar oluyor bacaklarım çok ağrıyor inşallah doğum olur bugün hayırlısı ile
-Yigitbebek- normal doğum olduğu ve istediğim için beklemedeyiz kontrollü bir şekilde ne kadar daha sürer bilmiyorum ama
inscnmya nişanim geldi geçen pazartesi arada bir sancim oluyordu şimdi oda içine kaçtı geri Allah seni inandırsin günden güne kuş gibiyim 😂😂 sancı manci hak getire hurma ilişki yürüyüş bütün tezleri çürüttük😬😂sizde nasıl durumlar
Ozg_2134
39+5 😑
Bektas-61 hayırlısı olsun inşallah
Benimde 39+5 gelmiyor. Nişan da gelmedi cok akıntım oluyor nişan akıntı gibi gelir mi sizinki kanlı mıydı hep
Ya Allah bismillah diyerek bugün içinde doğum yaparız inşallah bütün bebek bekleyen anişlere 😄🤣
39+0 kanala tamamen inmemiş bile yumurcak yalancı sancı bile hissetmiyorum sadece belim ağrıyor oda bebeğin ağırlığından dolayıymış heyecanla nstye gittim hiiiiç bir şry çıkmadı tık yok nanay duş ilişki booooooooool yürüyüş hareket ördek yürüyüşü merdiven hurma o bu şu anasının cebi hepsi bitti tükendi 😂😂😂işin şakası hepsii sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin inşAllah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi🥰❤️😍
Zeynep1601 bende belirti yok ayak şişmesi güncellemesi geldi -ki bu bi doğum belirtisi ne yazıkki değil😀😀