39+2 benimde 3500 olmuş büyüdükçe doğum zor mu olur korkmaya başladım 🥲
Ne zaman doğurucam ben 🤣
Ozg_2134 38+5 den selamlar😂Gelesi yok benim kızında keyfide yerindeymiş. Beklemedeyiz☺
Merveclskn10 ayniyiz seninle benim kizinda yok gelesi ara ara sancim okuyor sandece😅
Nehirsude Benim de vajinaya bıçak saplanıyor sanki arada okadar. Ne yapsak gelir bu kızlar😂
Merveclskn10 bu cuma randevum vsr yine gudecem millet 37 38 doguruyor biz daha bekliyorum o kadarda merdiven cikip iniyorum hurma agzima almam 2 3 kere yedim arada skuayt da yapiyorum sicak dus hergun aliyorum yok ama gelesi😅bide kiz erken dogar derler 34 de kanala girdi karnim baya düştü hala bekliyorum
kubrasena ay inşallah
- Düzenlendi
Ozg_2134 38+3 olduk kızımla biz de valla tam bi penguen gibiyiz🚶♀️😅 Cuma gününe planlı sezaryenim var, cumadan önce gelir mi sürpriz yapıp dedik ama benim pıtırcığın gelme niyeti yok ne ağrı ne sancı, hiiiç😅 Yerinden memnun heralde🙈 Bi çıksın da poposunu ısırıcam💘
inscnmya bence ben 40+1 gelmiyor bebişim 😀
Ozg_2134 41+0 😏
-Yigitbebek- yada ben 41+0 😏
Bektas-61 hiç bı belirti görmediniz mi?
-Yigitbebek- hayır belirti bir kenara dursun kanala bile inmemiş 🙄
Ozg_2134 39+3 hiç bir berilti yok şaka gibi🥲
Bektas-61 o zaman sezeryan olsaniza bebek tehlikeye girmesin
-Yigitbebek- var mı artıran😀 ben sıramı bekleyim arkanızdayım😀belirtiniz var mı
inscnmya dün nişan gördüm bugün hafif akıntılar oluyor bacaklarım çok ağrıyor inşallah doğum olur bugün hayırlısı ile
-Yigitbebek- normal doğum olduğu ve istediğim için beklemedeyiz kontrollü bir şekilde ne kadar daha sürer bilmiyorum ama
inscnmya nişanim geldi geçen pazartesi arada bir sancim oluyordu şimdi oda içine kaçtı geri Allah seni inandırsin günden güne kuş gibiyim 😂😂 sancı manci hak getire hurma ilişki yürüyüş bütün tezleri çürüttük😬😂sizde nasıl durumlar
Ozg_2134
39+5 😑