• Doğum
  • Ne zaman doğurucam ben 🤣

39+2 benimde 3500 olmuş büyüdükçe doğum zor mu olur korkmaya başladım 🥲

Merveclskn10 bu cuma randevum vsr yine gudecem millet 37 38 doguruyor biz daha bekliyorum o kadarda merdiven cikip iniyorum hurma agzima almam 2 3 kere yedim arada skuayt da yapiyorum sicak dus hergun aliyorum yok ama gelesi😅bide kiz erken dogar derler 34 de kanala girdi karnim baya düştü hala bekliyorum

Ozg_2134 38+3 olduk kızımla biz de valla tam bi penguen gibiyiz🚶‍♀️😅 Cuma gününe planlı sezaryenim var, cumadan önce gelir mi sürpriz yapıp dedik ama benim pıtırcığın gelme niyeti yok ne ağrı ne sancı, hiiiç😅 Yerinden memnun heralde🙈 Bi çıksın da poposunu ısırıcam💘

inscnmya dün nişan gördüm bugün hafif akıntılar oluyor bacaklarım çok ağrıyor inşallah doğum olur bugün hayırlısı ile

-Yigitbebek- normal doğum olduğu ve istediğim için beklemedeyiz kontrollü bir şekilde ne kadar daha sürer bilmiyorum ama

inscnmya nişanim geldi geçen pazartesi arada bir sancim oluyordu şimdi oda içine kaçtı geri Allah seni inandırsin günden güne kuş gibiyim 😂😂 sancı manci hak getire hurma ilişki yürüyüş bütün tezleri çürüttük😬😂sizde nasıl durumlar