chefmom Birkucukprens kendi isteğiniz ile mi sezeryan oluyorsunuz yoksa herhangi birşey mi oldu diye sormak istemiştim 😊
Birkucukprens chefmom ikinci gebeliğim bu benm ilk gebelikte oğlum baya iri doğdu sonuna kadar bekledik açılma sancı olmayınca aldı doktorum bekledim normal olsun diye ama kısmet böyleymiş 🙂
BuglemRananinannesii Birkucukprens bnde 30 Ağustos da gidip gün alıcam büyük ihtimalle 1 ile 8 arasında olucak Allah nasip ederse inşallah şimdiden heyecan bastı sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim
EmineTarik Senatalya06 bizde 32 haftalığız gününü ne zaman verdi acaba doktor çantanı ne zaman hazırladın zaman daraldıkça sorularım çoğaldı kusura bakma 🙈 çift yumurta erkek bekliyoruz bizde
MerveD007 Birkucukprens 28 Ağustos inşallah stres var bende de ya nasıl olcak bakalım az az sancılarım başladı gibi iki gündür 😯
AhmetVeMustafa Birkucukprens benimde 25 Eylül olacak sanırım daha tarihi belli değil sezeryan olacağı için
Glymen Hasret-Onur65 Benimde 28 Ağustos tahmini doğum ama bugün çatı muanesi oldum sizde durumlar nasıl