defneveannesii_ Birkucukprens 25 Ağustos..🥲 Kızıma hayırlısıyla kavuşmayı çok istiyorum❤️ Bi yandan da aşırı stresliyim ve korkuyorum. Kafama takmaktan uyuyamıyorum geceleri🫣 En önemlisi bebeğimin sağsalim yanı başımda olması tabii ki ama insanlık hali ister istemez süreci düşünüp korkuyor🫠 İnşallah korktuğumuz stres yaptığımız kadar olmaz🙏🏻
Birkucukprens defneveannesii_ inanın gece zaten ağırlığımdan yatamaz uzanamaz oldum bide kaygı doluyum bir an önce günler bitsin bir hafta da doğumdan ileri gidelim istiyorum
Gozde_32 Birkucukprens 12 eylul benimde canım 2. Dogumum ama korku gene var Allah yardım etsin inşallah bizlere
Merveclskn10 kahvesever__ Hangi ülkedesiniz acaba. Benimde 1 eylül 40. Hafta doluyor eğer ozamana kadar gelmezse suni sancıyla başlatıcaz dediler. Hollanda da yaşıyorum bu arada. Suni sancı biraz korkutuyor🥲
EmineTarik Senatalya06 bizde 32 haftalığız gününü ne zaman verdi acaba doktor çantanı ne zaman hazırladın zaman daraldıkça sorularım çoğaldı kusura bakma 🙈 çift yumurta erkek bekliyoruz bizde
Senatalya06 33+6da 36 ya gün verdi , çantam hala hazır değil haftasonu hazır olacak 😁 her şey aldım ve yıkadım da , ütülemesi kaldı onu da ablam yapacak . Kız benimkiler de çok ağırlaştım zaten 37yi bekleyemezdim pertim
Nur-kaynak Birkucukprens 25 agustos Eylül ayı için gün verecek buyuk ıhtımalle Eylül başı dedi doktorum 💕💕💕💕💕
defneveannesii_ Birkucukprens Hayırlısıyla sağsalim gelsin inşallah gelir geçer bu günler🥰 bizim gözümüzde büyüttüğümüz kadar korkulacak bir şey yoktur belki de🥹
Gebeysek1 Birkucukprens 9 Eylül son tarih. Sezeryan olursam 4 5 Eylül gibi alacak. Normal doğmasını beklerim diye düşünüyorum. Heyecanlıyım ve korkuyorum
Birkucukprens Gebeysek1 daha önce sezeryan olmadıysanız mutlaka normal bekleyin baktınız olmuyor sezeryan ile de olabilir. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah