Malesef ki oğlum daha fazla dayanamadı yasadigimiz rahatsizliklardan dolayi ve doktorumuz yarin sabah doguma alacagini soyledi. Hepinizden bolca dua bekliyorum 🙏 34+5 olmus olacagiz yarin ve bebegim malesef ki kiloda alamadi dualarinizi esirgemeyin bizden 🙏
Yarın doğuruyorum dualarınızı bekliyorum (erken doğum)
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla sağsalim sıkıntısız bebeğinize kavuşursunuz. Sorun olmazsa neden erken oluyor acaba birde kilosu ne kadar?
benimkucukmelegim gebeligimin basindan beri yuksek oranda dis enfeksiyonu yasadim yuzum vs sisti antibiyotikler fayda etmedi. Enfeksiyon bebegede gecti uzun sure kilo alimi durdu. Bugun kilosu icin 2600 dedi doktorumuz normalde 2900’du ama malesef ki her gun kilo kaybina basladi. Birde bebek 28. Haftada dogum kanalina girdi suyumda %30 azaldi
Lelizcim hiç üzülme ben 38+2de zorunlu sezaryen oldum ve kızım 2680gram doğdu, şimdi 15 aylık bir tosun🫶🏻 Rabbim ikinizi de tez elden sağlıkla kurtarsın, hemencecik kavuştursun 🤲🏻🫶🏻
Allah yardımcınız olsun inşallah oğlunla beraber her şeyin üstesinden gelirsiniz. Sağ Salim evinize dönüp güzel haberler verirsiniz.
Lelizcim geçmiş olsun kaç kg ve ciger geliştirici oldunuz mu
Lelizcim Ciğer geliştirici vuruldunuz mu daha önce? 2.500den düşükler küveze girmiyormuş, solunum vs sıkıntısı yoksa.. İçinizi ferah tutup en özel anınıza olumlu bi şekilde odaklanarak girin, bolca ayetel kürsi ve “Sümmes sebile yesserah” okuyun inşallah, sağlıkla kucağınıza alın her şey çok güzel olacak.
DeustchBurcu aminn insallahh cok tesekkur ederimmmm ❤️❤️
Gelisimcianne insallah yaaa kuvezde kalmasindan ya da aksi bisey olmasindan cok korkuyorum
Seydaa123456 bugun 2600 cikti ama odem cok fazla dendi ciger gelistiricide 2. Kez gecen hafta oldum 24 saat ara ile
BurcuSTopsakal amin insallah yaa bolca okuyoruz suansa ailecek evde ciger geliştiricileri olduk ama bebekteki odem ve enfeksiyon korkutuyor beni
Lelizcim amiiiin inşallah 🤲🏻❤️
Lelizcim Hiç korkmayın beneğinizin kişosu gayet iyi bence bende erken doğum yaptım 1440 gr doğdu şuan yanımda inşallah siz de sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize