Allah yardımcınız olsun inşallah oğlunla beraber her şeyin üstesinden gelirsiniz. Sağ Salim evinize dönüp güzel haberler verirsiniz.

Lelizcim Allahın izniyle sağsalim kucağına alırsın inşallah hiç korkma benmde oğlum 34+4 te doğdu şimdi 2 yaşında 🥰 seninde sağsalim kucağında olur dualarımdasın inşallah🩵

Lelizcim Ciğer geliştirici vuruldunuz mu daha önce? 2.500den düşükler küveze girmiyormuş, solunum vs sıkıntısı yoksa.. İçinizi ferah tutup en özel anınıza olumlu bi şekilde odaklanarak girin, bolca ayetel kürsi ve “Sümmes sebile yesserah” okuyun inşallah, sağlıkla kucağınıza alın her şey çok güzel olacak.

Seydaa123456 bugun 2600 cikti ama odem cok fazla dendi ciger gelistiricide 2. Kez gecen hafta oldum 24 saat ara ile

Lelizcim Allah sağlıcakla kucağına verecek inş. 2600 kötü bir kilo değil normal haftasını dolduran 2500-3000 arası zaten.

Lelizcim bebeğinin kilosu masAllah gayet iyi hafta olarak da riskli zamanı geçmiş bn 36+5 2180 Gr doğdu haftam ileri ama seninkinden minnakdj bak şuan 3 yaşına girmek üzere büyüyup gidiyorlar

BurcuSTopsakal amin insallah yaa bolca okuyoruz suansa ailecek evde ciger geliştiricileri olduk ama bebekteki odem ve enfeksiyon korkutuyor beni

Sevince haklisiniz ama bebekte odem ve enfeksiyon durumu korkutuyor bizi

Lelizcim Hiç korkmayın beneğinizin kişosu gayet iyi bence bende erken doğum yaptım 1440 gr doğdu şuan yanımda inşallah siz de sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize