Sarelle Benimde 29+3 bacak ağrıları kalça ağrısı cok fena bazen yürüyemiyorm bile bide bu ara ayakta kaldıkça karnımda adet ağrısı gibi böyle değişik sizlamalar başladı oturunca falan geçiyor normal mi acaba bu Ama bebeğimi hissetmek mükemmel bişey o hareket ettikçe kucağıma alacağım anı düşündükçe hiç bir ağrı canımı yakmıyoo o sağlıklı olsun yeter ,❤️
Berilikom Figennn aynıyızz haftalarımız☺️ sanki son hamilelik günlerim gibi çok ağırlaştım ya daha iki ayımız var noşcak halimiz davul gibiyim kasıklarımda inanılmaz bir baskı yürüyüş yapmaya çalışıyorum hep gezmelere gittiğimde hemen eve dönmek istiyorum kızımda böyle değildim😂😅🙏💙
Figennn Berilikom Ben daha sismedim cnm 😃 oyle fazla gobegim yok ciksin artik istiyorum😍hareketler nasil bu arada, bizim kiz tembel pek hareket etmiyo 😃
Berilikom Figennn benimki maşallah kick boks 🥊 yapıuo çok şükür kız sa narin oluyor genelde kızımda öyleydi oğluş hareket li 💙🙏
Elaylama Yokk ayak bileklerim ağrıyor ara ara ve çatı ağrılarım oluyor. Yarın doktor kontrolüm var ☺️
Bayan_melek Zeynp ay benimde oyle yaa bi sabah çok az ediyo bide akşam çok az ediyo ama normal diyorlar
Merveass Yokk 30+3 olduk biz de. Bel ağrısı uykusuzluk bir de enfeksiyon var geçmek bilmedi yarın doktor randevum var antibiyotik devam edecek mi bilmiyorum bakalım 😞 Allah herkesi sağsalim kavuştursun bebişine 🤗 onu gerçekten merak ediyorum artık 🐣
AysegulAloluAcikgoz Bel ağrisi sirt ağrisi 😊 herkez gibi bizde bu dertten muzdaribiz Birde kasık agrilari oluyor onlar en fenası 😣 Karnimda toplaniyor oğlusum zaman zaman valla durumlar böyle bizde 28+4 olduk
matisse 27.haftadayiz biz de 💕 toplamda 8 kilo aldim. Son 2 haftadir malum balayi donemi olan 2.trimesterin bitimiyle ben de bitmeye basladim. Artik hareketlerimde zorluk yasamaya, nefes nefese kalmaya, agri cekmeye basladim. Allah yardimcimiz olsun
Ceylanim Yokk 27haftalik oldum bende tembell ki tembelim uykudan kafami alamiyorum okula git gel bioglum daha var oyle temizlik falam hak gtire hafta bi gun anca bel agrisi ve cok afederisniz makat agrisi yasyorum gece uykuya dalamiyorums abah uyanamıyorum halsiz bitkin kireç gibi bi yuz ve iştahlı biri degilim 8 kilo aldim ama anlam veremiyorum nasil aliosam yedigim yario galiba 🤣🤣 zor sıkıntılı gecio ama hamd olsun layik gorene sabirnida naisp etsin insalalh
Baklava Mavikalp demek ki birden kesiliyomuş enerji 😅 Ne guzel seviniyodum hep boyle enerjik devam etcem galiba diyodum ki birden gitti geri gelmedi 😊 Ins gelir 😅 bide doguma yakin enerji patlamasi oluyomus ins dogum zamanindan once gelir 😅