Baklava Mavikalp demek ki birden kesiliyomuş enerji 😅 Ne guzel seviniyodum hep boyle enerjik devam etcem galiba diyodum ki birden gitti geri gelmedi 😊 Ins gelir 😅 bide doguma yakin enerji patlamasi oluyomus ins dogum zamanindan once gelir 😅
bsraikra Yigitinannesi seker ciktimi sende cnm bnde 134 cikti tokluk diyet verdi yarindan itibaren baslicam😪
Kubracls Yokk burdayız 30+2 olduk şubat başı görünüyor doğum oğluşumun 💙 sağa sola yatmaktan kollarım bacaklarım uyuşuyor artık birde bir iki gündür bacak krampları başladı bakalım şu şubat bir gelseydi 🙏
Berilikom Figennn benimki maşallah kick boks 🥊 yapıuo çok şükür kız sa narin oluyor genelde kızımda öyleydi oğluş hareket li 💙🙏
Sunaz MamaB benim tansiyom sürekli 6 yada 5 e düşüyor kulak cınlaöası bas dönmesi bayılma .. doktor bebepe zararı tok dedi .. bebeği besleyen damarlar genişledikce kan akısındaki değişiklik tansıyon sorunu yasatabiliyormus .. sabahları ac karna tuzlu ayran içiyorum .. tansiyonda dengesizlik odlugundada içiyorum . Normaldedr düşük tamsıyonluyım ama bu haller beni cok yoruyor ani düşüp cıkması ...
MamaB Sunaz benim bu haftaya kadar hiç başıma gelmemişti baya korktum doktorum da bebeğe zararı olmadığını söyledi siz her sabah mı içiyorsunuz ayranı fazla tuz rahatsız etmez mi bu defa?
Glcdmrdmr _RainBow O hareket azalması bendede var ağlıcam nerdeyse sanki iceride yokmuş gibi saatlerce hiç hareket etmedi çıldırdım yinede fazla vurmuyor artık anasının kalbine indirmeye çalışıyor minik sıpa galiba💔
_RainBow Glcdmrdmr aynen bugünde durmadı mesela dün acile gidicektim nerdeyse 😅eşim dur bişey olmaz uyuyordur falan diyor ama her şekle girmiştim,bugünde durmadı sıpa 🤗😂
HaticErol43 28 hafta olduk bizdee 😊😊minigim sanki hareketleri azalmaya başladı tedirgin oluyorum erken degil mi bunun icin?
Sunaz MamaB mecburen içiyorum içmediğimde tansıyonum asırı düşüyor .. tansıyonunuzun degıstıgını fark ettiğiniz anda içsenizde olur ... ayran içmekten nefret ettim 😬😬😬