handesenerr Kızlar benimde bebeğimin hareketleri sertleşti ondan dolayı canımı atıyor tekmeleri bazen midemde bazen kasıklarımda hissediyorum birde oğlum bir yerde toplanıyor gibi arada serleşme oluyor göbüşümde daha çok göbek deliğimin etrafı kafasını mı getiriyor nedir semsert oluyor onun dışında sıkıntım yok şükür 😊
Esrass Duygumad of ya o bende pazar günü sabah oldu bayılacaktım yok öyle bi acı allh yardımcımız olsun
GamzeSever Bizde 30+3 olduk bugün 5,5 kilo aldım şimdiye kadar. Geceleri kalça ağrısından uyuyamıyorum sağa sola dönmek işkence oluyo resmen :(
Sulemrahkuzey GamzeSever ay o ağrı bende de var ya çok kötü oluyorum özellikle dışarıya çıkıp yürüdüğüm zaman eve geldiğimde çok kötü oluyorum adım atamıyorum bile kalçama öyle bir sancı giriyor ki bıçak gibi saplanıyor kitlenip kalıyorum valla gecede sağa sola dönerken çok oluyor 😔
Yokk Albatros3501 ewet cnm ikinci bnmde ilklrde bende korkarak gttm doğma ama cok sükür öyle abrtlı bsy dğl 🙏🙏
Sulemrahkuzey Bende 28+2yim 48le başladım şuan 55 kiloyum tek sıkıntım kalça ağrısı bazen o kadar çok oluyor ki acıdan adım dahi atamıyorum kitlenip kalıyorum 😔
Baklava Yokk ben 29.hafta bittiginde asagi yukar 13 kilo almistim 31+5tartiya cikmak bile istemiyorum dahada fazla aldim cunku 😅 Napalim ya aliyoruz işte 😅 ins verebiliriz sonra 😅
FilizYamacGunduz Figennn Benimde öyle canım ya sanki sırtım kopucak hamileliğimin ilk günlerini yaşıyorum sanki