Deletedmom128 Yokk Sağ kolumda geceden beri ağrı var. Yavaş yavaş bel ağrıları da başladı. 29+4 teyiz bakalım.
Gizem1504 Yokk 29. Haftaya girdim sırt ağrısından uyuyamıyorum kalkarken bile zorlanıyorum artık ama olsun sağlıklı olsunlarda 🤗😍
FatmaKandemir Yokk 27.5 benim ama kasılmalar çok var bende bacaklar felç Hele göbek altından vuran sancılar 19 aylık oğlum var çok zorlanıyorum çok halsizim hiçbirşey yapasım yok 😐
MamaB 27+2 tansiyonum düştü göz kararması baş dönmesi yaşadım. Biraz uzanmak ve tuzlu ayran iyi geldi. Başına gelen var mı? Bu durum için alınabilecek bir önlem var mı?
Sunaz MamaB benim tansiyom sürekli 6 yada 5 e düşüyor kulak cınlaöası bas dönmesi bayılma .. doktor bebepe zararı tok dedi .. bebeği besleyen damarlar genişledikce kan akısındaki değişiklik tansıyon sorunu yasatabiliyormus .. sabahları ac karna tuzlu ayran içiyorum .. tansiyonda dengesizlik odlugundada içiyorum . Normaldedr düşük tamsıyonluyım ama bu haller beni cok yoruyor ani düşüp cıkması ...
Sevuz 29+2 bu gece kalça ağrısından uyuyamadım 🙄hem sağ kalça hem sol ben ne tarafa yatıcam 😤6 kilo aldım ama hepsi göbekte. 🤰 koca göbeğimle dolaşıyorum evde 😊
yagmurdogan 30+3 oldum 2 gündür inanılmaz nefes darlığı çekiyorum çarpıntı oluyor arada sizde de aynı durumlar var mı?
Beriliko Bende 28+5 im şubat 20 görünüyo 2.kızımı bekliyoruz ağrılar arttı bacak sırt bel yoruluyorum hemen ayakta kalınca fln kasıklarımda ağrıyo arada
Yokk Selcann bnmde aynı vlla bel ağrısı sağ sol yatmaktan bıktm iknci gebelik bide bnm 29+5 haftalğz 😍🙏cnsyt ne
Baklava Yokk ben 29.hafta bittiginde asagi yukar 13 kilo almistim 31+5tartiya cikmak bile istemiyorum dahada fazla aldim cunku 😅 Napalim ya aliyoruz işte 😅 ins verebiliriz sonra 😅