• Gebelik
  • Cinsiyet Öğrenme Haftanız ? 🤍

Hayırla saglikla gelsin bebislerimiz.Bugun kontrolum vardi gitmeden sekerli biseyler yedim limonata falan ictim ama etkisi olmadi galina.bidahakine cikolatalari gömerim.7 eylule kadar beklicem mecbur 😃

Jale155 15. Haftada gittim yuzustu donmustu gostermedi yarin hastaneye gidicem insallah ogreniriz😀 simdi 18+2deyiz

Jale155 1 tane çikolata muayene saatinden 1 saat önce yersen görebilirsin benim öyle 4 kez kontrol edildi bacak arası

Jale155 17+3 de dün öğrendim ikizlerim var 1 yaşında erkek bunada erkek dedi ama yanılma payı olabilir oyüzden beni detaylı ultrasona gönderdi😅

Mebus 12. Haftada şehir hastanesinde ikili taramada öğrenmiştim ben.doktorum kesin kız demişti.değişmedi şükür 🌸💞

12 haftada söyledi. 15. Haftada yine aynısını söyledi değişmedi 😍😍

Jale155 ultrasona gitmeden yoğun çikolata ve bol su için ozaman bebek hareketleniyor. Bizde 4 aylıkken öğrendik doktor emin olamadı 5. Ayda netleşmişti😅

@“Jale155” bende 17 haftalığım tam bugün öğrenemedik 🥹

Jale155 12.haftada öğrendik hatta doktor demeden ben gördüm ultrasonda

Bende az önce öğrendim 13 haftada devlette tahmin yapıldı 14de ozelde kesin olarak ogrendim

Jale155 3 hafta daha dayan az kaldı ayrıntılı da öğrenirsin😅büyük ihtimal kız bence ama bellide olmaz bizimki 15 haftalık öğrendik erkek bariz pipisi gördük 😂