• Gebelik
  • Cinsiyet Öğrenme Haftanız ? 🤍

12 haftada söyledi. 15. Haftada yine aynısını söyledi değişmedi 😍😍

Jale155 ultrasona gitmeden yoğun çikolata ve bol su için ozaman bebek hareketleniyor. Bizde 4 aylıkken öğrendik doktor emin olamadı 5. Ayda netleşmişti😅

@“Jale155” bende 17 haftalığım tam bugün öğrenemedik 🥹

Jale155 12.haftada öğrendik hatta doktor demeden ben gördüm ultrasonda

Bende az önce öğrendim 13 haftada devlette tahmin yapıldı 14de ozelde kesin olarak ogrendim

Jale155 3 hafta daha dayan az kaldı ayrıntılı da öğrenirsin😅büyük ihtimal kız bence ama bellide olmaz bizimki 15 haftalık öğrendik erkek bariz pipisi gördük 😂

Ben 16. Haftadayım cuma günü doktora gideceğim inşallah öğrenirim cinsiyetini 😊

Derin-derya09 bana da 12 haftalıkken kıza benziyor yüksek olasılık kız demişti 16 haftamda kesin olarak kız dedi değişmedi 😍

1. Haftada %95 kız dedi 13. Haftada erkek olabilir 14te tekrar gel dedi. Bakalım…

Jale155 bende 17 de öğrendim. Çikolata yiyip öyle gittim. Öğrendim minik kızımı

12de erkek dendi 16da kız detaylı ultrasonda ilk erkek sonra kız dendi 30.haftaya kadar gittiğim her muayenede yine ilk erkek sonra kız dendi. Şuan 31.haftadayım kesin kız diyorlar 😂 kaçıncı haftada öğrenmiş oluyorum bilemiyorum