• Gebelik
  • Cinsiyet Öğrenme Haftanız ? 🤍

tugcesakzci biz de 17+1 olduk ama daha gitmedim doktora belli olur mu acaba bu hafta gitmeyi düşünüyorum da🤔

Bana 11. haftada kıza benziyo dedi doktor 16 .haftada başka doktor yüksek ihtimalle kıza benziyo ama detaylı ultrasonda netleşir dedi 2 kızım var insan olmayanı istiyo belki değişir diye umut ediyorum bende ama herşeyden önce sağlıklı olmaları Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

15.haftada yüzde seksen kiz denildi, 16 3 te yuzde yüz kız olduğunu öğrendik💞

14 te Bakırköy Sadi Konuk devlet hastanesinde 16 haftalık göründüğü için iki bacak arasından pipisini salladı doktor %90 erkek dedi geçen hafta özeldeki doktorum da %100 erkek dedi her açıdan pipisini gördük ama ben rüyalarımda hep gördüm hatta son rüyamda bıçağın üstüne oturduğumu görmüştüm 🥹🥹

Jale155 13+2 de öğrendik çok net belli demişti bizimki tembel bir de sıfır hareket yine de gösterdi 🤗

Jale155 bende tam 12 de öğrendim erkek dedi ama kıyafet falan alma çok erken dedi doktorum 30 Ağustosta randevu var 15 haftalık olcak o zaman kesin söyler herhalde 🥰

Mebus ben de hem özele hem devlete gidiyorum.10+3 te ozeldeki doktor erkeğe benziyor dedi.ve bak şurası şöyle olduğu için erkek kızda böyle olmaz diye açıklama yaptı.tip fakültesinin özel bölümüne gidiyorum doktor prof. Belki biliyordur ama çok erken geldi bana

İkiz olduğunu kaçınci haftada tespit etti doktor

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

16.hafta biterken kesin erkek dedi doktorum ki bariz belliydi pipisi , bende alışveriş yaptım valla.1 hafta sonra detaylı ultrason var değişmez herhalde 🙄

Merimerim ayyy yaa bende bi hevesle hemen bir şeyler almıştım indirim var diye özenmiştim sonra benimkide muallakta kaldı şu an her şey duruyor ikinciye mi kalır hediye mi gider belli değil 😂

Derin-derya09 yok büyük ihtimal ve yüzde doksan demişlerdi. 3 gün öncede tekrar Özele gittim farklı bir doktora oda direk kız dedi

7 gün sonra

xAlpellax dün gittim kız dediler hatta bacak arasına iyice baktı boş dedi kız dedi net