• Gebelik
  • Cinsiyet Öğrenme Haftanız ? 🤍

Bskmik bacaklaronı görmüşmüydü canım neye dayalı kız dediki

Ebrugrgn neye dayalı kız demişti cNım banada göstermiyor bacaklarını ama kız dedi yüzde atmış detaylıyı bekliyorum şimdi

Jale155 ben ilk kızımda 8 haftalıkken doktor kızımın sırt kemiğinden kıza benziyor demişti. Denizlide deva hazar diye bir dr var oydu. 8 sene önce. Şimdi 2. Bebegime hamileyim 11.+3 suan bu bebişimde kızmış dün ögrendim

Ebrugrgn yüzde kaç kız demişti doktorunuz acaba kesin demiş miydi kız diye

Jale155 17. Haftada öğrendik erkek bebek 💙 Türk kahvesi içip gidin çikolatadan çok daha etkili 🌹

Kız olsun diye dua ediyorum isterse son güne kadar da kendini göstermeye bilir yeterli kızım olsun ya 😂♥️

12.haftada bana büyük ihtimal erkek denmişti ama 16 da kesin kız dendi 😄

Jale155 bende 20 haftalıkken öğrendim göstermedi bir türlü kendini neyaptıysam bide zaten devlet hastaneleri geç söylüyor ben 20 haftalıkken öğrendim

Bizimki utangaç çıktı. Dönmüş arkasını uyuyor 😅 ne yüz gösterdi ne cinsiyet 14+4 den selamlar 🤣

tugcesakzci biz de 17+1 olduk ama daha gitmedim doktora belli olur mu acaba bu hafta gitmeyi düşünüyorum da🤔

Bana 11. haftada kıza benziyo dedi doktor 16 .haftada başka doktor yüksek ihtimalle kıza benziyo ama detaylı ultrasonda netleşir dedi 2 kızım var insan olmayanı istiyo belki değişir diye umut ediyorum bende ama herşeyden önce sağlıklı olmaları Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah