Anneyimkiben evet bakıldı ama şeker çıkmadı bana söyledi kilosunu fazla geldi ama doktor normal dedi araştırdım 34. Haftada ortalama o kilolarda olurmuş başka bi doktora gideceğim aklıma takıldı şeker yoksa nasıl o kadar ilerden gelip o kilo olur ki
32. Haftada bebeğiniz kaç kilo kaç cm
ipekss gebelik şekeri falan var mı veya normal mi bu civarda olmaları haftalarına göre
33+4 2870 gr 🧿💕
Gamze4127
Benim doktorum da iri bebek olabilir dedi boyu normale göre uzun dedi kilosu da bir tık yüksek dedi ama aşırı değilmiş sadece iri olma ihtimali var eğer öyle olursa bekletmem normal doğumu sezaryen yaparım dedi
Gamze4127
Bencede başka bir doktora daha gitmelisiniz 30 haftadan sonra zaten hızla kilo alıyorlar şimdi bu kilodayken ilerleyen haftalarda sizede sıkıntı yaratabilir
Cgdmbln maşallah cinsiyeti nedir
aysenr9918 evet iri olunca normal doğuma izin vermiyorlar sanırım
Anneyimkiben iri olunca sezeryan da olsa 36 37. Hafta gibi alınır mı acaba
Gamze4127
İri oldugunda direkt sezeryan yaparlar zaten ama iri bebek demek gelişimi tamamlanmış demek değil ama gelişimi tamamsa eğer o haftalarda mutlaka sezaryen yaparlar
İkizlerim 31+4 te yani dün çok zayıf kalmışlar ne yesem yakalayamıyoruz haftamızı 1570 gram kızım , 1540 gram oğlum 38 cm civarındalar . İlk kızımı 3125 gram 50 cm doğurmuştum 38+1 de.