Zumra_elif61 Sunshine__ valla canım ben öyle yapıyorum çok ayakta durup uğraşınca el ayak sisiyor ve son haftalar zor gelen de anlar seni pasta kesince hem daha havalı duruo 🥰🥰
Olivia Sunshine__ valla bence sufle çok pratik ve çok lezzetli oluyor. Ben hep yapıyorum pişmesi on dakika zaten sıcak sıcak akışkan çok güzel oluyor. Tencere suflesi pişman olmazsın emin ol 🥰
nefessmommm Sunshine__ misafirin kısa süreli sadece kahve içmeye geleni makbuldür yanına çikolata koyarsın tamam 😂 ohh mis gibi dinlen
Sunshine__ nefessmommm aynen öyle yada çaya geliyorlarsa sen hamilesin çay demle sadece biz bir şeyler yapıp geliriz diyeni makbuldür 😂😂
Kivircik01 Sunshine__ ayy kuzucummm estağfurullah olur mu hiç öyle şeyy, üzülmedimm merak etme üzülme sende kuşum olur Allah’ın izniyle bize beklemek düşüyor 😘😘 Allah razı olsun 🙏🏻 Siz kaç aylık oldunuz bakalım 🫠
Sunshine__ Kivircik01 32 haftalık kuzum 8.aya girdik biraz zor geçiyor ama hayırlısı olsun inşallah aklında bulunsun yazın sakın hamile olma çok zor 😔
Kivircik01 Sunshine__ maşallah 🧿 sağlıkla al kucağına inşallah kuzum 🙏🏻 Valla Temmuz Ağustos gibi hamile kalmayı planladım ama ağustosta bitti bakalım artık kısmet ne zamansa o zaman olsun bebeğim
Sunshine__ Kivircik01 Amin inşallah güzelim senden de güzel haberler bekliyorum benimde düşüğüm oldu bi süre hiç çocuğum olmadı sonra bu mucize ile karşılaştım rabbim kolaylık versin inşallah sende sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlada sahip olursun 😘
Kivircik01 Sunshine__ inşallah olur bende sana yazarım mutlu haber veririm bebeğim 😘🫶🏻 Çok şükür ki sonlara doğru gelmişsin inşallah hayırla evladını kucağına alır sağlıkla da büyütürsün bebeğim 😘🙏🏻