Sunshine__ Eliif98 __mom1 Tugcecan26 Bulbulyuvasi Kivircik01 Pinklove Btl-Als summersu gamzecgr _Buse_0505 Birannis Busssra96 yesilkahve nefessmommm Amigurumi Kubrakarahan Ayfer- denizalismom Kızlar hepinize çok teşekkür ederim misafirlerin işi varmış gelmiyorlar ama sayenizde çok güzel tarifler buldum 😘😘😘
Bulbulyuvasi Sunshine__ aşkom yırttın yine tatlıdan gene iyisin he. Aman be gelmesinler son haftaların keyfini çıkar
nefessmommm Sunshine__ misafirin kısa süreli sadece kahve içmeye geleni makbuldür yanına çikolata koyarsın tamam 😂 ohh mis gibi dinlen
Sunshine__ Bulbulyuvasi Vallahi yırttım kuzu çok mutluyum malzemeleri geri dolaba koydum o anki zevki anlatamam 😂
Sunshine__ __mom1 En sevdiğim olanından oh mis canıma minnet zaten her yanım acıyor ağrıyor bide onlarla nasıl uğraşayım
Leyaakk Sunshine__ Benim dün 10 kisilik misafirim geldi sultan tatlısını yaptım herkese 3 er tane koymama rağmen baya da kaldı çok bereketli ve kolay bir tatlı denemenizi tavsiye ederim
Sunshine__ Kivircik01 Yaaa özür dilerim bilmiyordum hakkını helal et üzmek istemedim inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın kuzum sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olsun inşallah 😞 vallahi tekrar çok ama çok özür dilerim
Zumra_elif61 Sunshine__ valla canım ben öyle yapıyorum çok ayakta durup uğraşınca el ayak sisiyor ve son haftalar zor gelen de anlar seni pasta kesince hem daha havalı duruo 🥰🥰
Kivircik01 Sunshine__ ayy kuzucummm estağfurullah olur mu hiç öyle şeyy, üzülmedimm merak etme üzülme sende kuşum olur Allah’ın izniyle bize beklemek düşüyor 😘😘 Allah razı olsun 🙏🏻 Siz kaç aylık oldunuz bakalım 🫠