esraEb Sefanur_54 ikimizin de olası ihtimal. Bi dr tam tersi oluyormuş benimki aşka seninki Başak 🤦♀️😄
Emine12456 @esraEb bende doğuramayacağım diye düşünüyordum artık bi sabah birden ağrılarım başladı ne nişan ne su hiçbiri yoktu 40 da geldi🤩
esraEb Emine12456 ayyy en korktuğum ansızın yakalanmak 😤sancı falan olunca insan hazırlar kendini ama bi anda gelmesi çok korkunç gibi. Nasıl yönettiniz o anı. Nasıl gelişti
CemrePektas esraEb nişanım 12 gün oldu geleli. Sancı ara ara geliyor. Akıntım devam ediyor. 41den selamlar 😂
esraEb CemrePektas ayy benim de akıntım oluyor sürekli. Ay inşallah göreyim oraları da oğlum Başak Burcu olsun 🙈😄
Emine12456 @esraEb uyuyordum birden adet sancısı gibi geldi zaten gece 2 ye kadar evde çektim sancıyı sonra gittim yani bir anda pat diye doğurmadım ama insan anlıyor doğum sancısı olup olmadığını. Düzenli aralıklarda geliyor
esraEb Emine12456 tam kasılma bu diyorum telefondan bakıyorum dakika aralığı uzun oluyor. Yaklaşık 1 dk sürüyor. Sonra bi anda kesiliyor ağrım sızın yok
Sibelkrgl esraEb canım bebeğin hareket ediyorsa hersey yolundadır o agri sadece bir bel agrisi gibi gelmez zaten anlarsin bir farklilik oldugunu ve tekrarlar kendini
esraEb CemrePektas neden ki Başak ne güzel temiz titiz düzenli 😄bi erkekte olması istenen en muazzam özelikler 😄
esraEb CemrePektas ahaha 😄Aslan burçları bana aşırı dik karakter ve aşırı kıskanç gibi geliyor. Sürekli pohpohlanmak istiyor,narsist oluyro falan 😄bu yüzden istemiyorum ben de
esraEb Sefanur_54 tamamdır anlaştık 😄 ben kendi şansızlığımı bildiğim için hiç umudum yok kendimden. İnşallah bu kez yanılmak istiyorum 😄
Minnak-9 Bende 38+5 başak olsun diye kendimi tutmak istiyorum sanki elimde gibi 😁 bugün sancılarım çıktı açılmaya baktirmadim devam ederse gelirim deyip kaçtım iki gün daha sabreder bence oğlum 😁
esraEb Minnak-9 oğlansa sabreder inşallah. Erkek geç olur diyorlar. Burç önemli 😈geleceğin bilinçli anneleri olacağız 😄
Minnak-9 esraEb umarım ikimizinkide sabırlı olurlar inşallah😀ama.surekli sancı giriyor sizde durumlar nasıl