Minnak-9 esraEb umarım ikimizinkide sabırlı olurlar inşallah😀ama.surekli sancı giriyor sizde durumlar nasıl
esraEb Minnak-9 bende hiçbir şikayet yoktu ama dün gece full sancılı geçti. Yarın kontrole gideceğim zaten ama yarına kalır mıyım bilemiyorum 🐣
Minnak-9 esraEb aynen benimde normalde kontrolüm yarın dün kan vermek için devlete gitmiştim 🫢 dur bakalim başak mi aslan mi bugün belli olacak ikiside😀
esraEb Minnak-9 hadi bakalım güzel haberler bekliyorum 😄yerimden kalkamam lazım doğmaması için 😄eskiden eleştirirdim böyle düşünen insanları ama sevilmeyen burca denk gelince insan istemiyormuş 😄
esraEb Minnak-9 hayır 🙈😄dün gece bayağı sancım oldu ama şükür hala karnımda 😄 yarın kontrole gideceğiz eşim dalga geçiyor yarın doğuracaksın diyor. Ben de kızıyorum kafamı bozma eylüle kadar doğurmam, sancım gelse de gelmedi derim diyorum 😄
esraEb Minnak-9 aynen öyle 😈 ikimizin de Başak olacak artık şu saatten sonra 🙈😄 dediğimi başardım sonunda. Yarın doğuma alırlar mı acaba. 39+5 olacak doktorun sata göre verdiği tarih de doluyor. Ağrım sızım belirtim yok. Beklemeye devam mı edeceğim acaba. Çantamla pusetimle gideceğim yarın ne olur ne olmaz 😄
esraEb Minnak-9 gittim bugün 40+1 olduk 🙏aslandan yırttık şükür 😄şu anki hedefim devlette prenses doğum istiyorum ama onu da haftasonu yapmıyorlarmış. Ya cuma doğurmam lazım ya da pazartesi 😄
esraEb Minnak-9 valla ilk doğumu olanlara öneriyorlarmış. Oradaki görevli ebe söyledi.Ama tabi belli şartları var haftaiçi olacak mesai saati olacak 😄ben de ya cuma ya da pazartesi doğurmalıyım 😄2 cm açılmam varmış. Kaç günde tam açılma oluyor acaba.
Minnak-9 esraEb ben özelde yapicam aslında devlet istedim ama eşim istemiyor umarım başağı tutturdugun gibi onuda tutturursun😁
esraEb Tubailtekin çünkü aşırı benciller,sürekli pohpohlanmak isterler,aşırı kıskançlar ve asla karşıt görüşü kabul etmeyen sabit fikirli karakterler. Ve son olarak çevremdeki sevmediğim çoğu insan Aslan Burcu 🤮