34+3 karında sertlesme regl sancısı gibi ağrılar hatta dün avm ye gittim son eksikler için zor dayandım yürümek bile zorlayıcı artık

@5995 33. haftada benim de bebek sürekli kendini ya sağa ya sola dayayıp yumurta gibi şişiriyor artık sayamayacağım kadar sıklaştı bu olay sizde de oluyor mu
Ağrım falan olmuyor hiç

Bende 39+0 dayım taş kesiliyor artık karnım iki bacağını açmış sanki her iki tarafım taş kesiliyor ☺️ dayanılacak gibi değil ama

ucr13 33+1 aynı dediğiniz gibi sürekli karnım taş gibi aşırı rahatsız oluyorum gece bile öyle

ucr13 33+1 1 haftadan beri benim de böyle oluyor o kadar sık oluyor ki korkmaya da başladım

31+4 haftdayım, 15dakikadan fazla yürüyemiyorum regıl ağrılsrı gibi ağrılsrım oluyor kaslarım fln ağrı yapdığı için yürüyüşe bile çıkamaz oldum. Karınmda kasılmada oluyor son günlerde bi artışda oldu egiden günde 2,3 defa oluyordusa şimdi 6,7 belkide 10defa falan oluyo

ucr13 evet söyleidm Bn 24 haftadan beri böyleyim doktor Bi sıkıntı görmedi yalancı yancı dedi bide biraz suyum fazlaymış hafta içi tekrar gidicem bakalım ne diyecek

1. Haftadayım gün içinde toplanıp sertleşiyor ama uzun sürmüyor hemen yumuşuyor

ucr13 sayamıcam kadar çok iyice zorlanmaya başladım annelerimizin 9 ay karnımda taşıdım laflarını boşa söylemediğini anladığımız günler ☺️

@Mummumlilo benim de hemen yumuşuyor ama sık sık olunca korktum biraz
      @Selnsn normal demek ki çoğu kişide oluyormuş bu durum

34+2yim 3-4 kere oluyor sanırım

@ortmenmom 8 ekim gösteriyor ama böbreğimde stent takılı o yüzden erken doğar diyorlar bana

ucr13 30+6 haftalığız arada alt kasık bölgemde sertleşme oluyor hatta bazen regli gibi sancı giriyor sonra geçiyor. Sertleşme bazen günde 1 bilemedin 2 defa oluyor

ucr13 benimde suyum az bana da erken doğum dediler . Hayırlısı napalım🙏

Zeyzey055 daha yeni gitdim tüm tahliller kontroller yapıldı, sadece çocuğun kafası aşağıda dediler başqa bir şey çıkmamıştı
        Erken doğum ihtimali var diye yatakda olmam lazım dedi doktor

ucr13 canım aynı herseyiyle aynı sertlik devamlı tekmeler. Sadece arada regl sancısı gibi sancilarim oluyor haftaya kontrolumuz var doktoruma sorcam ama süreç normaldir bence