Hatisss Sevgicikk 24den sonra adam akıllı büyümeye başlıyor. Bebek zaten 7.aydan sonra kilo alıyor. İç karnın varsa karnın büyük görünmeyebilir önemli olan bebeğin haftası ve kilosu uyumluysa boş ver karnın belli olmayı versin. 😂 her türlü büyüyecek zaten
Rabiacyrn17 Sevgicikk 14 haftalığım ama göbeğim 10 haftalıkken falan çıkmıştı benim her insan aynı olmuyor biraz da genetikmiş bu durum ablamlar ve annemde erken göbek çıkarmışlar benim ☺️
Samiree Sevgicikk 10-11ci haftadan kendini belli ediyordu) mudirem tatile gitmiwdi geldiginde bu kadar oldumu bu soyledi😂
Nsm57 Sevgicikk 4. 5. Aylarda belli oluyor benimde erkek gel karnım ne zaman cikacaj derdim şimdi 29 haftalık oldum ve karnım irilesti beni zorluyor ama bünyeden bünyeye degisiyo
Bebetooo0 Sevgicikk daha minik annesi ya bı bakmışsın hemencik çıkmış 😍 aniden çıkıyor zaten yavaş yavaş büyüme değil 2 güne kendini belli ediyor 😍 benim kız 2 ay sonrası yavaş yavaş büyüdü 🤗🧿
Ayglll Sevgicikk benimde 30.haftadan sonra net belli oldu yani kimse inanmıyordu nerdeyse hani nerde bu çocuk diyorlardı canım normal yani
Melikekar123 Esrac96 vallahii aynen 18.haftada bian çıktı öyle göbek yoktu belim kalın dı sabah belli değil ama geve artık küçük bi top gibi çıkıyor ama dişardan hala çok belli değil
Raziyenurx Sevgicikk 16. Haftadan beri var ama dışardn belli olmuyordu şimdi 19 tam belli oluyor artık
Sedacaner momqq bende 2 aylığım ama göbeğim hello çekiyor 😃 sanırım 2.gebelikten dolayı ya da iç karnım dar bilemedim
momqq Sedacaner evet evet 2. Gebelikden bnce de benm de öyle ilkinde bu kadr değildi bunda çok belli 🤭😁😁😁
Turunju Ayin sonuna dogru dar giyince belli oluyordu ama suan 38. Haftam ve kocaman kimse bu kadar buyuk olacagini dusunmemisti:)
Daisysever Sevgicikk biz şuan 37+5iz baksan hala 38i dolduruyor gibi değilim iç karınla ilgili benim 26 dan sonra kıyafet dışından belli olmuştu