busrakrhn9 Sevgicikk canım 5. Ayına kadar hamile olduğum anlaşılmıyordu ben bile farketmiyordum karnımın şiştiğini 6 dan sonra ufacık bir karnım çıktı belirgin olacak şekilde ama 7 den sonra bir anda kocaman oldu 😄
mirooo momqq benimde sabahları biraz bulanıyor allahtan çıkarma gibi bir durum yok inşallah böyle devam eder🥳
BUSRA-2121 Sevgicikk 21 . Haftada ☺️hala çok belirgin sayılmaz tabi sanıyorum kişiden kişiye değişiyor 🌹
FatmaE Sevgicikk Bende 18 haftalık hamileyim 16. haftadan bu yana birazcık büyüdü ama dediğin gibi çok yok ilk hamilelikte çok göbek olmuyor diyorlar hayırlısı olsun 🌸
Bebekbeklrkn Kızlar 14+3 günlük bebeğim ikinci gebelik hareket ediyor gibi sizce erken mi erkek bebek
Aynurum Sevgicikk 25+5 olduk bugün hic kilo almadigim gibi karnimda hic çıkmadı Ayni kıyafetleri kullanıyorum hiç hamile degil gibiyim ama bebgimde ileri duzeyde gelisme geriliği olduğunu söyledi doktor. 540 gram olduk henüz 🤷🏻♀️
Hesenzade_f_g Ben 3 aylik hamileyim. 4 5 aylıq gibi karnim var. Aslinda oncedende vardı biraz şimdi daha çok buyudu. Su çok icmiyorum ondan heralde şişlik. Çok yemək də yemiyorum
Lokumcuk Sevgicikk benim 2. Gebeliğim, ilkinde 24 te anca anlaşılıyordu hamileliğim şimdi ilk haftalarda bile herkes anlamıştı şuan 18 olduk , ilk hamileligime göre o zamanın 30 haftalık gobegi öyle diyeyim😄
Zehross03 Sevgicikk 15 ten 23 e kadar kendim görebilceğim kadardı 24 ten sonra tişörtlerden falan belli olmaya başladı anca ama bol giyinirsen yinede çok belli olmuyo o haftalarda 33 üm hala bol giysem çokta anlaşılmaz halbuki kocaman karnım 🤣