Blackkcat Sevgicikk benim bilmem kaçıncı hamileliğim olduğu için erken çıkacak karnım biliyorum:))9.haftadayım şişlik var şu an gaz olaylarındayım ama görüntüde hamileyim diye bağırıyor göbeğim🙈(6-7 aylık)
Hypenia Blackkcat Blackkcat 12.haftadayım gazdan ve tuvalete çıkamadığımdan karnım seninkiyle aynı durumda gören 5-6 aylık zanneder :(
Hypenia Humeyraa23 12.haftadayım normalde hamile kalmadan önce az göbeğim vardı şimdi şişik ama aşırı derecede gören 5-6 aylık zanneder normal mi?
Songul-songul Hypenia benmde öyle yaa 12.haftadayım içtiğim mide bulantısı ilaçında dolayı bilmem gazdan dolayı karnım şiş
Bayramiye aysenr9918 aysenr9918 bebik o vucüt yapısıyla ilgili bir şey herkesin farklı olabiliyor bende 19 hafta oldum iki haftadır falan çok az çıktı
Neroca Sevgicikk 22.haftadan sonra nasil buyudugunu anlamiycaksin gobek deligin uzerine 22.haftadan sonra çıkarmış rahim doktor oyle demisti ve gercekten oyle oldu gobegim yok diye sakin yanis bisey dusunme bebek zayif falan diyen olursa aldırma 22.haftani bekle bende öyleydim simdi 25.haftadayim 2hafta icinde nasil cikti boyle anlamadim
momqq Sedacaner evet evet 2. Gebelikden bnce de benm de öyle ilkinde bu kadr değildi bunda çok belli 🤭😁😁😁
Hypenia Songul-songul aşko benim karın acayip şiş bol şeyler giyiyorum hep :( bu arada cinsiyet belli oldu mu?
tugbakguns Sevgicikk ben 16. Haftadayım 11 haftadan itibaren çıkmaya başladı karnım ama ben baya zayıf bir kadınım belki de o yüzden hemen belli olmaya başladı
Busemm_1313 Merhaba arkadaşlar 27+3 günlük hamileyim 1 aydır göğsümde süt var kendiliğinden geldi fark ettim ama bir kaç gündür şarıl şarıl akıyor tişörtüm maf oluyor acaba hastaneye gitmeye göğsümün aktığını doktoruma söylememe gerk var mı yoksa normal mi