Enas2365 Bebekler2-2 ay benim de 12. Haftada bir anda büyüdü 😂 şuan 15. Haftadayım 6 aylık gibiyim 😂 aman bebek sağlıklı olsun da koca göbekle de takılırım sorun değil 😂
Mihrimah44 Sevgicikk 25. Haftama gircem benim karnım minnacık çıktı, görsen ilk bakışta anlayamazsın elbisede, kişiye göre değişen bişey bence , benim karnım az bişey 20 den sonra çıktı
Deletedmom_78 Filiz-yrl olsunn sonuçta sonsuza kadar durmayacaklar karnımızda 🥹sayılı gün çabuk geçer 💕💕
Tugceebayrakk Sevgicikk kızımda nerdeyse 5 aylıkken çıkmaya başlamıştı ama şimdi oğluma hamileyim nerdeyse 3 ayı geçtikten sonra belirginleşmeye başladı nedendir bilmem
__mom1 Herkes karnın hiç belli değil diyordu seviniyodum ne güzel çatlamıcam diye ne olduysa bugün aynaya bi baktım fare yutmuş solucan gibi olmuşum. 29 haftayım 😵💫
momqq mirooo ya ben bide diyetteydim bi senedir kilo verdim faln ayy bu ayda eşim ogrenmeden önce diodu göbek şişmiş yine insAllah bu sefer kilo değilde bebekdir bebekmiş meğersem hep göbekten kilo alanlara imrenirim valla ikinci gebelik öyle olmicak yine belli 😁😁🤭
dilanklnc1717 Sevgicikk benimde erkek suan 26 haftalık gebeyim çok fazla yok demeki senin de iç karnın büyük ve erkek bebeklerde fazla karin olmazmış
momqq mirooo yok çok şükür benm öbür hamilelikte de yoktu çok rahattım bunda da öyle olur insAllah 🤷🏻♀️😁 senin nasil geçiyor
Cicegiburnundabirana Sevgicikk 27.haftada belirginleşmeye başladı canım. Ama bu çok değişken bi durum. Herkeste değişiyor
mirooo momqq benimde sabahları biraz bulanıyor allahtan çıkarma gibi bir durum yok inşallah böyle devam eder🥳
denizgurbuz balciirem ay benimde aynı 14.haftam şu an kilo gibi duruyor kendimde kilo aldım zaten sinirim bozuluyor siyahları giyerek avutuyorum kendimi 😂 o kadar diyet yaptım 18 kilo verdim hedef kiloma düşüp hamile kalacaktım sözde hamilelikten önce tatil vs derken geri aldım hep
hsizyl Sevgicikk ilk hamilelikte benimki 7.ayda çıkmıştı bunda 3.ayda kendini belli etmeye başladı su an 21 haftaligiz baya baya belli oluyor