Qeribova07 Sareee39 fotoğraf konusu bende de öyle oldu maalesef 😄ilk defa 16+4de çektim sonra hiç değişiklik yoxdu 2ciyi 19+3de cekdim biraz fark vardı 😂😂
Ervaa35 Sevgicikk ılk hamılelıgımde 6. Ayımda çıkmıştı karnım şimdi 2. Ye hamileyim daha iki aylık ama gör 5 aylık gibi karnım anlamadım😂
Qeribova07 Esrac96 ahaha eşimde akşamları karnin baya belli oluyor diyordu bende o kadar yedim jcdim ondan diyordum şimdi bakınca hiss ediyorum artık büyümüş göbuş🫠😃
Sedaclsknn Sevgicikk son iki haftadır çıktı benim karın da 22. Haftaya girdik bugün ama hala çok belli değil görenler soruyor inanamıyorlar 6. Aydan sonra büyür diyorlar
Elenora Sevgicikk benim 6 aydan sonra bi hafta da belirginleşti öncesinde hiç yoktu nedense 6. Ayıma girdim bi hafta da hooop göbüş 🤣
Sevcan28_ Ilk hamileligimde 24 haftada bariz belliydi şuan ikinci hamileligim 38 haftalik hiç yok denecek kadar a karnim
karanmom Sevgicikk benimde erkek tam 17 haftada çıkmaya başladı ama dışardan farkedilmiou hamile olduğum 24-25 de tam belli olmaya başladı şuan 29 haftalık hamileyim
Canookii Sevgicikk benim 12. Haftadan itibaren belli oldu kişiden kişiye değişiyor vücut yapısına bağlı bencede
fizikcianne Sevgicikk ilk gebeliğim. Vallahi 10. Haftadan beri karnım çok belirgindi suan 26+2 zaten. Erken çıktı benim karnım :)
Humeyraa23 Defnesmom_ benimde öyle 13.haftadan sonra çıktı karnım görenler haftasına göre büyük olduğunu söylüyor gaz ve WC çıkma durumuna göre şişlik artıyor bende şuan 19+6 dayz
Hypenia Humeyraa23 12.haftadayım normalde hamile kalmadan önce az göbeğim vardı şimdi şişik ama aşırı derecede gören 5-6 aylık zanneder normal mi?