Bebekler2-2 Ben 12 haftalik gebeyim ikizler göbeğim 6 aylik gibi 🙈herkeste değişen bir durum bence acele etmeyin muhakkak çıkacak zaten:)
Enas2365 Bebekler2-2 ay benim de 12. Haftada bir anda büyüdü 😂 şuan 15. Haftadayım 6 aylık gibiyim 😂 aman bebek sağlıklı olsun da koca göbekle de takılırım sorun değil 😂
Firstmomfirstchild Sevgicikk canım benim 16 haftalik hamileyim 😊 hic yok karnim. Sadece yemek yedigimde, geceleri bir de tuvalet ihtiyacimda saniyelik sisiyor 🙂 herkes senin bebegin nerede? Nerede tutuyorsun o bebeği? Diyor olsun cikar insallah, saglikla gelsinler de
balciirem Sevgicikk hamile olduğum 22 haftadan sonra biraz biraz belli olmaya başladı onun dışında hep göbeğim kilo gibi duruyordu sinirin bozuluyordu 😂😂 şuan da çok büyük değil ama hamile olduğum belli oluyor en azından 😊 30 haftadayız 😊
denizgurbuz balciirem ay benimde aynı 14.haftam şu an kilo gibi duruyor kendimde kilo aldım zaten sinirim bozuluyor siyahları giyerek avutuyorum kendimi 😂 o kadar diyet yaptım 18 kilo verdim hedef kiloma düşüp hamile kalacaktım sözde hamilelikten önce tatil vs derken geri aldım hep
Esesipsblog Sevgicikk acele etme arkadasım bende su an 25+6 yım 21 haftalıkken benimde çok belli olmuyodu niye belli olmuyo ya çıksın artık diyodum senin gibi sonra çıkmaya başlıyo bu seferde e ne zaman doğcak zaman geçmiyo gibi hissediyor insan 😂 hemde çıktıkca hareketinde kısıtlanıyormuş onu anladım bu zaman kadar çok rahattım artık tam hamiş oldum çabuk yorulmalar acıkmalarr 😅 anayız biz anaa her şey mübah hahaha
seymmnr Sevgicikk 20+2 yim şuan. artık gizlenmeyecek kadar belirgin karnım 🥲 18 haftalıkken ufaktan belirgindi ama net değildi. kişiden kişiye cok değişiyor aşırı zayıf kişilerde daha cabuk belli olmaya başlıyor sanırım
Sedacaner momqq bende 2 aylığım ama göbeğim hello çekiyor 😃 sanırım 2.gebelikten dolayı ya da iç karnım dar bilemedim
canss_96 Şuan 19. Haftayım ne kilo aldım nede göbeğim çıktı hala hamile kalmadan önceki pantalonlarımı giyiyorum ve kemer takmazsan belimden düşüyor 68 kilo 1.68 boy devam ediyoruz bakalım sonraki haftalar da ne olur ama çıksın istiyorum herkes diyor hiç hamile gibi durmuyosun göbeğin falan yok bozulöuyor değilim biraz 😂😊😊
aslihan_ Sevgicikk hiç göbeğim yoktu dümdüzdü karnım 16.haftada çıktı minik göbekli oldum.Erken gibi sanki ☺️
Deletedmom_78 Filiz-yrl olsunn sonuçta sonsuza kadar durmayacaklar karnımızda 🥹sayılı gün çabuk geçer 💕💕
irem_nur1921 Sevgicikk 28 haftalik hamileyim şuan dışardan bakinca hamile oldugum belli bile olmuyor yok yani karnim felan
Zelihaa1409 Sevgicikk 15 haftadan sonra çıkmaya başladi şuan 22 haftadaym ne çok fazla ne az ama hamile oldgum bariz belli yani.Bu kişiden kişiye değişen bişey karın yapısıyla alakalı bebeğiniz haftasıyla uyumlu gidiyorsa hiç takmayin.
Qeribova07 Sevgicikk bende de erkek 19haftadan biraz daha buyumeye başladı bende hareketlerinide 19dan hiss etdim..şimdi 20 haftalık biri bakınca hamile olduğumu hiss ediyor yoksa bende de belli olmuyordu