annesininkelegi Yarın 38+5 oluyoruz doktor randevum var. Doktorum bu randevuya kalmaz dogurursun demişti ama gelmedi benim fıstıgım hala🥺🙁 ilk bebegim 37+3 te gelmişti. Dua istiyorum gören herkesden saglıkla biranönce kavuşalım🤲🏻🤲🏻💓💓
3Tospikannesi annesininkelegi bizde 12 den sonra 38 oluyoruz kızımla 2 çocuğum 36 haftalık normal doğum ile doğmuştu 😊 ama bu sıpa 34.haftada gelir gibi oldu ciğer geliştirici vuruldum şimdi de gelmiyor 3.çocuğum ilk defa bu haftaları gördüm artık gelsin istiyoruz sıcaklar ağrılar sancılar toplanması yordu beni
Sibelkrgl annesininkelegi ikisinide tam 40. Haftada doğurdum buda öyle olacak diye düşünüyorum zamanında sağlıkla gelsinler canım 41 42 haftayı gören bile var stres yapma kendine eli kulağındadır annesi
annesininkelegi 3Tospikannesi hatırladım sizi yazmıstınız cok ümitlenmiştim aynı hafta gelir diye😊 nişanımda geliyor geçen haftadan beri anlayamadım
Beyza01 39+5 hala bekliyoruz. Doğum sancısı korkum vardı artık o bile kalmadı sağlıkla gelsin istiyorum bir an önce 😬
annesininkelegi Beyza01 benimde öyle gecen haftalarda korkudan uyuyamadıgım geceler oldu. Artık teslim oldum yeterki saglıkla kavuşalım 🤲🏻🤲🏻💞
Kalbiimde2can annesininkelegi evet aynen öyle oldu bunuda erken gelir sandim ama yanildim ikincisi biraz keyifci cikti🤭🤣
elifkubra-35 An itibariyle 40. Haftadayım şafak sıfır 😀ama gelen giden yok akışına bıraktım artık sende stres yapma Allah ne zaman nasip ederse o zaman gelir illaki 🤗
-Yigitbebek- elifkubra-35 benimde şafak 0 nişan gördüm bu sabah ama sancı falan yok siz doğum yaptınız mi
Seval2468 annesininkelegi aynıyız 38+3 37 haftalikken sancim çıkmıştı doktorumda izine gitmişti inşallah beni bekler dedi ama ne gelen var ne giden yarın sabah randevum var . Benimde ilk oğlum 37+5 te olmuştu bu oğlumda erken gelir diye düşündüm ama yok