Beyza01 39+5 hala bekliyoruz. Doğum sancısı korkum vardı artık o bile kalmadı sağlıkla gelsin istiyorum bir an önce 😬
annesininkelegi Beyza01 benimde öyle gecen haftalarda korkudan uyuyamadıgım geceler oldu. Artık teslim oldum yeterki saglıkla kavuşalım 🤲🏻🤲🏻💞
annesininkelegi 3Tospikannesi hatırladım sizi yazmıstınız cok ümitlenmiştim aynı hafta gelir diye😊 nişanımda geliyor geçen haftadan beri anlayamadım
Kalbiimde2can annesininkelegi evet aynen öyle oldu bunuda erken gelir sandim ama yanildim ikincisi biraz keyifci cikti🤭🤣
Sibelkrgl annesininkelegi ikisinide tam 40. Haftada doğurdum buda öyle olacak diye düşünüyorum zamanında sağlıkla gelsinler canım 41 42 haftayı gören bile var stres yapma kendine eli kulağındadır annesi
elifkubra-35 An itibariyle 40. Haftadayım şafak sıfır 😀ama gelen giden yok akışına bıraktım artık sende stres yapma Allah ne zaman nasip ederse o zaman gelir illaki 🤗
-Yigitbebek- elifkubra-35 benimde şafak 0 nişan gördüm bu sabah ama sancı falan yok siz doğum yaptınız mi
Seval2468 annesininkelegi aynıyız 38+3 37 haftalikken sancim çıkmıştı doktorumda izine gitmişti inşallah beni bekler dedi ama ne gelen var ne giden yarın sabah randevum var . Benimde ilk oğlum 37+5 te olmuştu bu oğlumda erken gelir diye düşündüm ama yok