Cansu14_ Kızlar hepinize güzel uykular diliyorum ben çalışan bir gebeyim yarın işe gidicem hayırlı geceler güzel sohbetler bu güzel muhabbetler için çok teşekkür ederim 😊
Aysnr11 Bekledigimmucizemm 7+2 olucaz bu geceden sonra. Keseyi gördük kalp atışını duyduk çok şükür Allahım hepimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🥰
Melekbilgi5353 Derya2445- hic ağrım yoktu bugun ama ara ara oluyordu ağrı oda normal bebek büyüdükce rahm genişliyor demişti doktor
EsRa587 Gittim doktora sadece kese gözüktü içi görünmedi kesenin boyutuna göre hesap yaptı 5 hfta 1 günlük şuan dedi adet tarihime göre 6 hafta 1 günlük oluyor hngisine göre bakılıyor bilmiyorum ama
Bekledigimmucizemm EsRa587 bekle bakalım bir dahaki gidişinde kaç haftalık derse ona göre ayarlarsın kendini
SahraKubra Bekledigimmucizemm Cuma günü gördüm keseyi ve bebeği ama kalp atışlarını dinletmek zararlı diye dinletmediler 🥲
EsRa587 SahraKubra cuma günü kaç haftaliktin peki gittiğinde cnm ultrasonda kaç haftalık olarak gözüktü
Melekbilgi5353 Bugun doktorma gittim herşey iyi dedi kücük olduğu icin görülmemiştir 1 2 haftaya kadar gözükür dedi 6+4 günlük şuan progeston
Hilalblgn Bussra_1809 benimde 6+5 te bugün doktora gittim kese gözükmedi yarın tekrar çağırdı. İnşallah gözükür.
Nisaaras Bekledigimmucizemm ben gittim 6+2 de kese kalp atışı hepsini gördüm 1 ay sonraya randevu verdi
Ayseanneeee Melekbilgi5353 benimle aynısın şimdi çıktım hastaneden.keseyi ve bebeği gördü ama kalp atışını duyamadi.hem normal hem vajinal ultrason ile baktı
Nisaaras Ayseanneeee benim kalp atışını da görmüştü dinletti hatta ortada duruyormuş 1 ay sonra gel dedi
Bussra_1809 Ayseanneeee küçük olduğu için olabilir korkma benimde azdı korkmuştum ama içini ferah tut ben her gün Yusuf ve Meryem suresini dinletmeye çalışıyorum bebeğime sende öyle yapabilirsin