Bekledigimmucizemm Derya2445- Tomris mi ilk defa duydum anlamı nedir bizi aydınlat bakalım yeni isimleri keşfedelim inşallah nasip olur Canım
Derya2445- Bekledigimmucizemm Türklerde ilk kadın savaşçının ismi anlamı da güçlü kuvvetli kadın. Demir ismini de eşimizle ilk heceler birleşince oluyor diye seçmiştim 😀
Bekledigimmucizemm Cansu14_ inşallah nasip olacak allahın izniyle kızlar bebiş uyumuyor çok emiuor diye yazışıcaz bu defa da
Bekledigimmucizemm Damlagrtn dizlerinizi bükerek eğilip kalkın elinizin yetmediği yerlere uzanmayın esnemeyin fazla birşey olmaz allahın izniyle
EsRa587 Bekledigimmucizemm 6.0 benimde şuan. Yarın 6.1 olucam sabah 10 da ilk doktor kontrolüme gidicem hayırlı haberlerle gelip burda bilgilendiririm inşallah dua edin kızlar 😘
Bekledigimmucizemm Derya2445- çok güzelmiş anlamı adlı gibi güçlü biri olur inşallah kız olursa tabi bir iki haftaya cinsiyet merakına düşeceğiz
Derya2445- Bekledigimmucizemm inşallah rabbim kimseyi evlatla sınamasın hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bekledigimmucizemm Kızlar birde size tavsiyem her akşam uyumadan elinizi karnınıza koyup felak nas ihlas ve ayetel kürsi okuyup öyle uyuyun Allaha emanet edin bebişlerinizi ben öyle yapıyorum
Cansu14_ Bekledigimmucizemm ben bir de El- Müheymin tesbihatını çekiyorum. Gözeten koruyan anlamına geliyor.
Bekledigimmucizemm Cansu14_ tabiki de kızmış erkekmiş önemli değil önemli olam sağlıklı olması hayırlı evlat olması
Rumeysaaa67 Bekledigimmucizemm şuan 5hafta 5 günüm 5 haftalık alttan muayne ile küçük bir kese gördük hcg biraz yavaş artıyordu ama doktor çok sorun etmedi keseyi görünce büyük ihtimalle geç döllenme olduğu için karından görünmedi Alttan görüldü haftaya pazartesi kontrolum var inşallah hem bebeği hem kalp atışını görürüm herkese kolay sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum ❤️