Nisaaras Ayseanneeee benim kalp atışını da görmüştü dinletti hatta ortada duruyormuş 1 ay sonra gel dedi
Bussra_1809 Ayseanneeee küçük olduğu için olabilir korkma benimde azdı korkmuştum ama içini ferah tut ben her gün Yusuf ve Meryem suresini dinletmeye çalışıyorum bebeğime sende öyle yapabilirsin
Mom-girl-Baby Bekledigimmucizemm Merhaba herkese 8 haftalık olduk ama şu an ultrason da 7 haftalıktır geçen hafta gittiğimde 1 hafta geç çıktı adetime göre değil yani ilk gittiğimde kese görüldü geçen hafta perşembe bebek ve kalp atışını duyduk ultrasonda 6+4 çıktı 2 hafta sonra tekrardan gel dedi umarım biraz daha büyümüş olur herşey yolunda gider
Rumeysaaa67 yuksell07 biraz düşük ilerliyor dedi doktor reglime 4 gun kala11 2 gün sonra 38 regl günü 1400 reglden 2 gün sonra 2150 civarı
plajterligi Helin2123 9 ay 25 günlük bebem var ona bile bakıyorum temizlik dediğin nedir gülüm 😂😂 ilk hamileliğin kıymetini bilin resmen tatil tadında geçiyor sonra çok arayacaksınız bu günleri 🥲
Helin2123 plajterligi sağlık skntım yok bulantı vs fakat korkuyorum ilk gebelgiim riske sokmak istemiyorum çünkü çok bekledik 🥹
Bekledigimmucizemm Ayseanneeee Canım daha küçük ondan olabilir bence bir kaç gün daha bekle öyle git büyümüş olur en azından
plajterligi Nisaaras ay benimki de keşke konuşup derdini söyleyebilse o günleri görebilecek miyim 🥹🥹 sadece karşılıklı ağlayarak anlaşabiliyoruz 😂 gece uykusu sıfır en uzun uyuduğu yarım saat, biraz beklenmedik bi hamilelik olunca hala şokunu yaşıyoruz iki haftadır alışamadık😂
Nisaaras plajterligi olur olur inşallah ikinciyi geç yapma sebebim ilki oldu 😁😁4 yaşa kadar uyumadı seninki erken olsun ara verince daha zor emin ol
Ayseanneeee Bekledigimmucizemm geldim bile .zaten on günlük muayene ücretsiz her türlü vermiş olacaktim
Ayseanneeee Bekledigimmucizemm bu doktorda bebeği zor gördü.kalbini duyamadim dedi.Kesen de normal değil dedi haberler iyi değil ama acele etme dedi haftaya gel dedi
Yazgunlugu1 Merhaba benim de 2. Gebeliğim 7+5 haftalık olduk biz de alttan kalp atışını da dinledim perşembe günü kontrolümüz var, ben de bulantı halsizlik hepsi başladı çok merak ediyorum sizlerin de öyle mi belirtileriniz başladı mı?
Bekledigimmucizemm Yazgunlugu1 bende 6 haftadayım halsizlik ve bulantılar başladı yemek yiyemiyorum bu kötü onun dışında herşeyine çok şükür bol bol yemek yiyip vitaminleri almak istiyorum ama yok 😞
Ayseanneeee Melekbilgi5353 6+3 iken mi bebek küçük dedi.goremedi. o zaman kalp atışını duyamamamkta nirmal mıdır