Melekbilgi5353 Merhaba bende 6+3 günlük bugun lekelnme oldu acile gittim. Bebek kalp atışı yok dedi ama kese var haftalaroda uyuyor böyle yaşayan varmı aranızda
Bekledigimmucizemm Melekbilgi5353 yerleşme kanamasıdır o Canın progestan verdi mi oluyormuş bu haftalarda bende kullanıyorum
Ayseanneeee Melekbilgi5353 benimle aynısın şimdi çıktım hastaneden.keseyi ve bebeği gördü ama kalp atışını duyamadi.hem normal hem vajinal ultrason ile baktı
Bekledigimmucizemm Bussra_1809 amin amin alacağız inşallah olumlu düşünelim her zaman sağlıkla kavuşalım hepimiz
Derya2445- Melekbilgi5353 hayırlı olsun öncelikle benimde 5. Haftam aynı durum bende de var sürekli bir lekelenme durumu çarşamba gideceğim bende doktora inş bir şey çıkmaz kasık ağrınız var mı sizinde ?
yusufalpmom Bekledigimmucizemm merhaba bende 6+6 yım salı günü için almıstım randevuyu iple cekıyorum görmek için bi mani cıkmazsa
Melekbilgi5353 Helin2123 inşllah yarın kendi doktoruma gitcem 8 hagtaya kadar beklerler sonrasi allh büyük
mirooo Cansu14_ sizi en iyi ben anlarım benimde imkansız gibi bişeydi mucize oldu o yüzden herşeyden korkuyorum. Aranızda hiç çok ara ara sürekli değil yeşile dönük akıntısı gelen oldu mu 4-5 gündür var ama çok minik geliyor ara sıra
Bekledigimmucizemm Melekbilgi5353 o her gebelikte var bebeği görene kadar hep söylüyorlar düşünme onu sen