Bekledigimmucizemm Bussra_1809 düşün benimki dinletmedi bile daha yenidir diye duanı et bol bol dinlen su iç
Helin2123 Bussra_1809 yok devlete gittim dedi vajinadan bakcaz ben izin wermedim özele gittim karından baktı
Bussra_1809 Helin2123 benim ilk karıjdan baktı attığını gördü ama birde emin olmak için vajinadan bakrı
EsRa587 Bekledigimmucizemm 6.0 benimde şuan. Yarın 6.1 olucam sabah 10 da ilk doktor kontrolüme gidicem hayırlı haberlerle gelip burda bilgilendiririm inşallah dua edin kızlar 😘
Bekledigimmucizemm Bussra_1809 evet takip ete basın hepimize bildirimler gelsin takip edelim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Hatice--- Bekledigimmucizemm 7+2 olduk ama 6 hafta olarak devam ediyoruz geç döllenme olduğu için keseyi gördüm bebeği de gördük ama çok küçüktü kalp atışı için alttan muayene önerdi bende istemedim haftaya gideceğim
Bekledigimmucizemm Hatice--- aramıza hoşgeldin sağlıkla gelsin miniklerimiz hepimiz bu haftalarda kalp atışı için gideceğiz
Helin2123 Hatice--- ya Ewet benımde normalde 7 başka doktora gittim 6 dedi geç döllenme dedi anlamadım bende ya🤩
Cansu14_ Merhaba bende 6. Haftamdayım öğreneli bir hafta oldu. Yeni katıldım aranıza. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.