Bekledigimmucizemm Bussra_1809 amin amin alacağız inşallah olumlu düşünelim her zaman sağlıkla kavuşalım hepimiz
Bekledigimmucizemm Melekbilgi5353 o her gebelikte var bebeği görene kadar hep söylüyorlar düşünme onu sen
Melekbilgi5353 Bekledigimmucizemm Usg fotosu atabilsem atardm size bakalm yarın kendi doktoruma gitcem bakalm ne diyecek
Melekbilgi5353 Bekledigimmucizemm Usg fotosu atabilsem atardm size bakalm yarın kendi doktoruma gitcem bakalm ne diyecek
Helin2123 Bekledigimmucizemm wala Blmym doktor sistemden baktı dedi çok yüksektir ilaç başlattı ayda bir kontrole gidecem
Bekledigimmucizemm Cansu14_ ayy bende cuma gideceğim güzel haberler alalım inşallahhh çok heyecanlıyım
Edanurzeynep Bizde 7 haftalık olduk. Kalp atışını duyduk çok şükür. İlk gebeliğimde çok bulantım olmuştu ama bunda mide yanmam oluyor nedense
Bekledigimmucizemm Edanurzeynep hayırlı olsun benimde bulantılarım başladı ama o bile güzel sağlıklı olsunlar da çekeriz
Cansu14_ Sorma ben bir de polikistik over sendorumundan dolayı gebe kalamamıştım bu benim için bi mucize oldu sabırsızlanıyorum
Bekledigimmucizemm Cansu14_ maşallah bak Allah nasip etti artık güzel şeyler düşün boşver bakma geçmişe benimde neredeyse 2 Yıldır bekliyorum mucizem gelmeyi seçti çok şükür Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın