Bussra_1809 Bekledigimmucizemm keseyi ve bebeği gördüm kalp atışını da dinledik perşembe günü ama malesef biraz düşük çıktı cuma günü tekrar gideceğim umarım yükselir
Hatice--- Bekledigimmucizemm 7+2 olduk ama 6 hafta olarak devam ediyoruz geç döllenme olduğu için keseyi gördüm bebeği de gördük ama çok küçüktü kalp atışı için alttan muayene önerdi bende istemedim haftaya gideceğim
Bekledigimmucizemm Bussra_1809 bende perşembe günü bebeği gördüm bu hafta cuma da kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım sende duyarsın inşallah gümbür gümbür atan minik kalpler büyüyor içimizde
ZehraNur21 Bussra_1809 aynı şeyi bana da söyledi moralim çok bozuk. Sizin kaçtı? Bana 1 hafta sonra gel duruma göre konuşuruz dedi. İşim içimi yiyor
Bekledigimmucizemm Helin2123 ben yapamıyorum mide bulantısı başladı bir kaç gündür birde ilk 3 ay dikkat etmek gerekiyor ya o yüzden fazla yormuyorum kendimi ne kadarlık şu an senin
plajterligi Helin2123 9 ay 25 günlük bebem var ona bile bakıyorum temizlik dediğin nedir gülüm 😂😂 ilk hamileliğin kıymetini bilin resmen tatil tadında geçiyor sonra çok arayacaksınız bu günleri 🥲
Asure123 Helin2123 benim sürekli uykum var uyuyorum ve biraz da yorgunluk. O yüzden yapasım gelmiyor 🙈
Bekledigimmucizemm Bussra_1809 benimde usg ye göre 6+3 dedi kalp atışını gördük ama daha yeni başlamış dedi dinletmedi bu hafta dinleriz inşallah
Hilalblgn Bussra_1809 benimde 6+5 te bugün doktora gittim kese gözükmedi yarın tekrar çağırdı. İnşallah gözükür.
Bekledigimmucizemm Bussra_1809 çok şükür Canım benimde sabahları oluyor birşey yiyemiyorjm akşama doğru geçiyor ki anca yiyorum
Berfinkorkutt Bussra_1809 Bekledigimmucizemm Bende 8+1 oldum bugün 6 haftalıkken doktor dinletmedi bugün dinledik çok şükür darısı sizlere kızlar 🥹
Bussra_1809 Bekledigimmucizemm bana dinletti ama normalde en düşük 100 olması gerekiyormuş benimki 77-80 arası çıktı benimde modum düştü açıkçası biraz
Bekledigimmucizemm Bussra_1809 daha yeni başlamıştır belki ondan sıkma canını bu hafta güzel haberlerle geleceğiz inşallah
Bekledigimmucizemm Helin2123 bence de yapma daha çok küçük ev işi her zaman yapılır bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun bize
Helin2123 Bussra_1809 yok devlete gittim dedi vajinadan bakcaz ben izin wermedim özele gittim karından baktı
Bekledigimmucizemm Bussra_1809 düşün benimki dinletmedi bile daha yenidir diye duanı et bol bol dinlen su iç