-Nur1999- S_B6606 Aaaa Bende yozgatliyim Sincan yenikentte oturuyorm 23 yaşındayım 5 yaşında kızım var 34+5 haftalik hamileyim
Cren_0604 sevgiserkan gelse rahat etsek 😅ne yata biliyorum ne de yattimmi kalkabiliyorum.. zaten cok sıcak
-Nur1999- Minikperi 2 li taramaya gittiğinde veriyorlar ayrintili ultrason tarihini yani bizde öyle oldu hamillegimin başından beri oraya gidiyorum
Minikperi -Nur1999- benim de 2 li test zamanım tam burda görmüştüm öyle git dediler. Şimdi hem 2 li teste gideceğim hem de detaylı randevusu alacağım inşallah. ☺️🌸
Sedefomur1 Tugbakara memnun musun hastaneden ben bir kere gittim kontrole oraya ama doğru düzgün hiç ilgilenmedi doktor bilgi falan vermedi ya
Ozgeee22 sevgiserkan yaş olarak ben baya büyük kalmışım 🙈 33 yaşındayım 21 haftalık hamileyim. Çankaya Dikmen de yaşıyorum ☺️
efelinamoms Minikperi yaklasik 11 haftada randevu veriyorlar kaç haftaliksın özeller çok pahali ya bende oğluma bilkentte dogum yaptım memnun kaldım bide her koşulda tam tesekküllü hastane olduğu icin yine tercihim orası ☺️
Minikperi efelinamoms 11+1 deyim. Kızımı Hacettepede doğurdum ondan sonra yalnız doğurmak istemediğime karar verdim bu yüzden ne olursa olsun yanımda birilerinin olmasını istiyorum tek nedenim bu 😅