mombarbie_ sevgiserkan ankara mamaktayım yaş 22 ilk bebeğime hamileyim 12+6yız etlik şehir hastanesi takipliyim 😊
Cyln00 mombarbie_ aynıymışız :) etlikte hangi doktora gidiyosunuz cinsiyeti için ne zaman gidicekseniz :)
Green -Annem bebekle alakalı kaç kg gibi aceleci davranmıştı geçiştirir gibi hızlı bir muayene yapmıştı
-Annem Green Bazen evet aceleci davranıyor o kadar çok hastası varkii 🤯 Hemen diğer hastaya geçip hızlı hızlı ilerlemek istiyor ama bende sorularımın yanitlarini almadan terk etmiyorum odayı 😂😂 Muayene ederken ayrı sonrasında ayrı sıkıştırıyor um 😂
efelinamoms sevgiserkan 2.gebeliğim 14 aylık oğlum 30 haftalıkta kızıma hamileyim ☺️ kuzeyankara toki sitelerindeyim bilkent sehir hastanesine gidiyorum 28 yaşındayım ☺️
Minikperi efelinamoms yarın Bilkente gideceğim detaylı ultrason için randevu almaya aslında özel hastaneye gidiyorum ama detaylı ultrason çok pahalı bir şansımı deneyeceğim☺️
Minikperi efelinamoms yarın Bilkente gideceğim detaylı ultrason için randevu almaya aslında özel hastaneye gidiyorum ama detaylı ultrason çok pahalı bir şansımı deneyeceğim☺️
efelinamoms Minikperi yaklasik 11 haftada randevu veriyorlar kaç haftaliksın özeller çok pahali ya bende oğluma bilkentte dogum yaptım memnun kaldım bide her koşulda tam tesekküllü hastane olduğu icin yine tercihim orası ☺️
tugcesakzci Minikperi yaklaşık 10 gün önce falan bilkente ilk kez gittim ultrasona falan aldı kanları istedi ve direkt ayrıntılı randevusu verdi. Eğer yakın Bi tarih değilse ayrıntılın randevu verirler min 2 ay sonraya gün veriyorlarmış
-Nur1999- Minikperi 2 li taramaya gittiğinde veriyorlar ayrintili ultrason tarihini yani bizde öyle oldu hamillegimin başından beri oraya gidiyorum
Rukiyzgi Bende ankaradayım 25 yaşında asker esiyim birinci gebeliğim 2 hafta sürdü 5 ay sonra tekrar hamile olarak 2 aylık yolumuza devam ediyoruz bebeğimle ❤️🙈