Busrakarabektas @“sevgiserkan”#p29165579 Meraba bende 27 yasindayim hasköy günesevlerde oturuyorum 2.gebeligim 37 4 olduk bugun etlik sehir hastanesinde takipliyim
485 Herkese selam 34 yaşındayım keçiören de oturuyorum. 24 haftalık 2.çocuğuma hamileyim pınar telli celtemen hocaya gidiyorum.Çok memmunum ilk doğumuma pınar hoca vesile olmuştu.
Minikperi efelinamoms 11+1 deyim. Kızımı Hacettepede doğurdum ondan sonra yalnız doğurmak istemediğime karar verdim bu yüzden ne olursa olsun yanımda birilerinin olmasını istiyorum tek nedenim bu 😅
efelinamoms Minikperi aa benim son dakikaya kadar kayinvalidem yanimdaydi en son sezeryana alindigim icin cikarildi refakatci olarakda surekli ynimdaydi sikinti yoktu esimde belli saatlerde gelip gordu ☺️
Busrakarabektas sevgiserkan Ben cok memnunum surekli doktor degisikligi oluyo ama adnan kaya die bi doktor var cok ilgili ve bebegin herseyini soyluyo
tugcesakzci Minikperi yaklaşık 10 gün önce falan bilkente ilk kez gittim ultrasona falan aldı kanları istedi ve direkt ayrıntılı randevusu verdi. Eğer yakın Bi tarih değilse ayrıntılın randevu verirler min 2 ay sonraya gün veriyorlarmış
Minikperi tugcesakzci evet benim de istediğim tarih 2 ay sonrası inşallah. Kanları falan verdim belki bir daha istemez ☺️
nun1106 Kızılcahamam’da olan benden başka yok galiba😪 Etlik lokman hekimi denedim pek sevemedim etlik şehir hastanesinden devam ediyorum 26 yaşımdayım 27 haftalık 👶 ilk gebeliğim 🤲
Selin3406 30 yaşındayım 3. Hamileliğim ve 1 kız 1 oğlum var 2. Oğluş geliyor yenimahalle şentepe de oturuyorum ☺
sevgiserkan Selin3406 masallah ne guzel saglcakla gelsin pasa ne taraftasnz acaba bende selim caddesindeyim 😇
Abbt123 Merhaba kızlar ☺️Bende 19 haftalık hamileyim ilk gebeliğim Ankara yeni mahallede otuyorum asker eşiyim 😌