Aselelif-mucize34 imrn_smsk perşembe gitcem ama devlet olduğu için sanmıyorum söylesinler söylemezlerde özele gitcem özele gittim ama dedi kendini göstermiyor ayın sonunda gel demişti ☺️
imrn_smsk Aselelif-mucize34 hayırlısı olsun canım sağlıklı olması önemli herşeyden önce Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşAllah🥰
imrn_smsk Aselelif-mucize34 bide şimdi doktora geldim sıramı bekliyorum alcak beni birazdan ayy çok heyecanlıyım ya hiç bu kadar heyecanlanmamıştım bebeğimi görmeyi hep özlüyorum ultrasondada olsa şimdi cinsiyetini gösterecekmi onuda merak ediyorum şimdi🥰
Hesenzade_f_g imrn_smsk hayirlisi olsun inşallah..bu gün Ben de gitdim 12+4 haftada kiza benziyo dedi ama olmaya da bilir.. Bende çok kiza benzetiyorm pipisi də gorunmuyor. Sizdə tahmini biwey demiwmiydi 12. Haftada
imrn_smsk Eylul_annesi52 doktorum erkek dedi ama yanılma payı olabilir yine dedi detaylı ultrasona gideceğim ozaman daha net gösterir dedi pipi gördüm dedi ama pipi olmayadabilir dedi😅
imrn_smsk dodu0207 erkek dedi ama detaylı ultrasona gönderdi pipi gördüğünü söyledi ama olmayadabilir dedi detaylıda daha net görünür dedi bakalım hayırlısı inşAllah🥰
imrn_smsk Mervenur_kcbs erkek dedi canım ama detaylı ultrasına gönderdi beni ve gideceğim randevu alıp ozaman daha net belli olur dedi yanılma payım çok oluyor dedi çünkü oyüzden detaylıya gönderdi
Mervenur_kcbs imrn_smsk ya hadi hayırlısı olsun 1 oğlum var oğlanlarda çok tatlı oluyor valla iyiki oğlum olmuş
imrn_smsk Mervenur_kcbs aynen canım bide ultrasonda gördüm aynı abisine benziyor gözleri yanakları burnu😅😅