• Gebelik
  • Son kez cinsiyet tahmini yapın kızlar🥳

Aselelif-mucize34 Oyy inşAllah birtanede oğlan olur benim ikizlerim var ikiside erkek hamile olmadan önce rüyamda hamile olduğumu gördüm şimdide hep kız çocuğu doğurduğumu görüyorum ve kız olacağını hissediyorum hislerimde hiç yanılmadım doktoruma gideceğim bugün bakalım ne diyecek hayırlısı olsun🥰

imrn_smsk perşembe gitcem ama devlet olduğu için sanmıyorum söylesinler söylemezlerde özele gitcem özele gittim ama dedi kendini göstermiyor ayın sonunda gel demişti ☺️

Aselelif-mucize34 hayırlısı olsun canım sağlıklı olması önemli herşeyden önce Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşAllah🥰

Eylul_annesi52 doktorum erkek dedi ama yanılma payı olabilir yine dedi detaylı ultrasona gideceğim ozaman daha net gösterir dedi pipi gördüm dedi ama pipi olmayadabilir dedi😅

dodu0207 erkek dedi ama detaylı ultrasona gönderdi pipi gördüğünü söyledi ama olmayadabilir dedi detaylıda daha net görünür dedi bakalım hayırlısı inşAllah🥰

Mervenur_kcbs erkek dedi canım ama detaylı ultrasına gönderdi beni ve gideceğim randevu alıp ozaman daha net belli olur dedi yanılma payım çok oluyor dedi çünkü oyüzden detaylıya gönderdi

imrn_smsk hayirlisi olsun inşallah..bu gün Ben de gitdim 12+4 haftada kiza benziyo dedi ama olmaya da bilir.. Bende çok kiza benzetiyorm pipisi də gorunmuyor. Sizdə tahmini biwey demiwmiydi 12. Haftada