• Gebelik
  • Son kez cinsiyet tahmini yapın kızlar🥳

imrn_smsk perşembe gitcem ama devlet olduğu için sanmıyorum söylesinler söylemezlerde özele gitcem özele gittim ama dedi kendini göstermiyor ayın sonunda gel demişti ☺️

Aselelif-mucize34 hayırlısı olsun canım sağlıklı olması önemli herşeyden önce Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşAllah🥰

Eylul_annesi52 doktorum erkek dedi ama yanılma payı olabilir yine dedi detaylı ultrasona gideceğim ozaman daha net gösterir dedi pipi gördüm dedi ama pipi olmayadabilir dedi😅

dodu0207 erkek dedi ama detaylı ultrasona gönderdi pipi gördüğünü söyledi ama olmayadabilir dedi detaylıda daha net görünür dedi bakalım hayırlısı inşAllah🥰

Mervenur_kcbs erkek dedi canım ama detaylı ultrasına gönderdi beni ve gideceğim randevu alıp ozaman daha net belli olur dedi yanılma payım çok oluyor dedi çünkü oyüzden detaylıya gönderdi

imrn_smsk hayirlisi olsun inşallah..bu gün Ben de gitdim 12+4 haftada kiza benziyo dedi ama olmaya da bilir.. Bende çok kiza benzetiyorm pipisi də gorunmuyor. Sizdə tahmini biwey demiwmiydi 12. Haftada