imrn_smsk Hayy maşallah o zaman erkek bizjmki de
Son kez cinsiyet tahmini yapın kızlar🥳
imrn_smsk perşembe gitcem ama devlet olduğu için sanmıyorum söylesinler söylemezlerde özele gitcem özele gittim ama dedi kendini göstermiyor ayın sonunda gel demişti ☺️
Tazeanne68 sağol canım inşAllah Rabbim gönlüne göre versin🤲🏻
Aselelif-mucize34 hayırlısı olsun canım sağlıklı olması önemli herşeyden önce Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşAllah🥰
Aselelif-mucize34 bide şimdi doktora geldim sıramı bekliyorum alcak beni birazdan ayy çok heyecanlıyım ya hiç bu kadar heyecanlanmamıştım bebeğimi görmeyi hep özlüyorum ultrasondada olsa şimdi cinsiyetini gösterecekmi onuda merak ediyorum şimdi🥰
imrn_smsk öğrendiniz mi cinsiyetini
Eylul_annesi52 doktorum erkek dedi ama yanılma payı olabilir yine dedi detaylı ultrasona gideceğim ozaman daha net gösterir dedi pipi gördüm dedi ama pipi olmayadabilir dedi😅
imrn_smsk inşallah sağlıklı olsunda hiç önemli değil
imrn_smsk öyle içimden geldi ama belli oldumu
Mervenur_kcbs erkek dedi canım ama detaylı ultrasına gönderdi beni ve gideceğim randevu alıp ozaman daha net belli olur dedi yanılma payım çok oluyor dedi çünkü oyüzden detaylıya gönderdi
imrn_smsk hadi hayırlısı erkek demiş doktor hakkında hayırlısı olsun😍
Aselelif-mucize34 inşAllah canım🥰
imrn_smsk hayirlisi olsun inşallah..bu gün Ben de gitdim 12+4 haftada kiza benziyo dedi ama olmaya da bilir.. Bende çok kiza benzetiyorm pipisi də gorunmuyor. Sizdə tahmini biwey demiwmiydi 12. Haftada
Hesenzade_f_g hayır canım 12. Haftada bişey göremedi doktorum☺️
imrn_smsk ya hadi hayırlısı olsun 1 oğlum var oğlanlarda çok tatlı oluyor valla iyiki oğlum olmuş
Mervenur_kcbs aynen canım bide ultrasonda gördüm aynı abisine benziyor gözleri yanakları burnu😅😅
imrn_smsk yaaaa maşallah maşallah hayırlısıyla inşallah
- Düzenlendi