Gonullozlem- Bigada yaşıyorum devlet hastanesinde Koray Beye gidiyorum , özelde ise Yaser Beye gidiyorum. Özel durumunuz var ise Yaser bey çok ilgili ve iyi bir doktor ama devlet hastanesi için de özellikle ebeler için harika yorumlar var ( bizzat gebe okulunda kendim de deneyimledim çok iyi ve güleryüzlüler ). Devlet hastanesinde normal doğuma genellikle ebeler giriyor hastanın durumu hakkında doktorlara anlık bilgi akışı sağlıyorlar. Yaser bey ise gördüğüm kadarıyla sezeryan ve normal doğumlarını ebelerle birlikte kendi bulunarak yaptırıyor. Yaser bey çok iyi ama insanlar genel olarak Royal hastanesinin devlet hastanesinden odalarının ve diğer şartlarının ( ebelerin iyi olmadığının) kötü olduğu kanaatinde. Kime sorsam devlet hastanesi daha temiz ve ilgili diye cevaplar alıyorum.
Ebe okuluna 2 hafta katıldım tüm ebelerle tanıştım doğumhaneyi ve kadındoğum katının tamamını gezdim aniden gitmemize rağmen çok temiz ve düzenliydi. Doğumhane içerisindeki sancı odaları tek kişilik ve içeride bir ebenin ihtiyacı olabilecek her şey var . ( acil doğum için çatala dönüşen yatak , plates topu , bebek için mini yatak , duş , tuvalet , )
Royal hastanesi için bu ve benzeri bilgilere sahip değilim maalesef. En başından beri özelde doğum yapacağımı düşünürken gebe okulu özellikle biga devlet hastanesi ile ilgili tüm fikirlerimi değiştirdi.
Devlet hastenesinde Koray bey muhabbet etmez fazla konuşmaz , Emre beyi deneyimleyemedim. Cuma günü ise Seçil hanıma randevum var.
Eğer gidebilirsem onun için de size bilgi vereyim .
Necmettin bey için ise kızların size yorumlarında belirttiği gibi şeyler duyuyorum. Özel muayenehanesi var ve giden herkesi istisnasız azarlıyor. Normal doğum almıyor planlı sezeryan alıyor. Kendisine asla gitmeyi düşünmedim çünkü hamile olan biziz kendi egolarını benim üzerimde tatmin etmesi hoşuma gitmezdi. Eğer buradan biri hastası ve bu yorumu okur ise mutlaka kendisine iletsin ☺️Kusura bakmasın ama hamile olan biziz hamilelik kutsal ve bu dönemde nelerle sınandığımızı kendimiz biliyoruz bir de o herkesi aynı ayarda azarlayan doktorlarla uğraşamayız 😬
Tüm düşüncelerim bunlar , umarım bilgiler sizin için faydalıdır. Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah ☺️