N.h’ya sürekli gidecekseniz o zaman çok iyi davranıyor arkadaşlarımdan duyduğum. Genel olarak ters bi insan olduğu söylenirdi. Bn çkalede özelde takipliydim 4lü tarama n.H. ile anlaşmalı oldukları için hadi bi seferlik gideyim dedim beni mahvetti. Kendi hastası değilsen kötü davranıyo demişlerdi susarım en fazla ne olur ki demiştim. Bebeği istedği pozisyonda göremedikçe sinirlendi gerildi en sonunda down sendromu dedi ensesi olması gerekenin 2 katı, amniyosentez için bursaya yollucam dedi. Bursayla ilgili hep bi anlaşmalı olduğu söylentisi var zaten doğruluğunu bilemem. Biz üzüntüden ağzımızı açamadık tam kapıdan çıkarken ben aslında net göremedim 2 gün sonra yine gelin dedi. O 2 günde ne işime gidebildim ne yemek ne uyku mahvoldum emin olmadıysan neden korkutuyosun beni. Neyse gittik 2 gün sonra yine bi türlü ölçemiyor en sonunda bana bağırdı ‘düzgün tutsana şu çocuğu’ diye. Afalladım ne dicem bilemedim eşim yanımdaydı nasıl tutcak karnındaki çocuğu ne diyosunuz siz diye o da yükseldi. Beklemediği bi tepki alınca iyice sinirlendi sesini yükseltti bağırıp çağırdı saçmalamaya başladı, ben ağlamaya başladım iyice sinirlerim bozuldu neyseki bi şekilde hiç sorun olmadığını bu kez öğrendik. Odadan çıkar çıkmaz kendi doktoruma koştum ağlaya ağlaya, bütün her şeyi anlattım ve bna dediği madem tanıyorsun onu niye taktın bu kadar keşke beni arasaydın bu kadar üzüleceğine bişey olsaydı ben de görürdüm şimdiye kadar.
Şimdi ikinci bebeğim geliyor üstüne dünyayı versinler onun kapısına gitmem.